Meghan Markle og prins Harry:

-Det var definitivt en «blind date»

I sitt første felles intervju avslører det nyforlovede paret at de ikke kjente til hverandre før de møttes.

GIFTERMÅL: Prins Harry og Meghan Markle i intervju om bryllupet som skal finne sted til våren. Video: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag formiddag kom den glade nyheten om at prins Harry (33) og Meghan Markle (36) skal gifte seg den kommende våren, og i ettermiddag viste det nyforlovede paret seg sammen for første gang.

Mye later til at det har vært en hektisk dag for det britiske kongehuset og spesielt for prinsen og hans utkårede. Mandag kveld stilte nemlig Meghan og Harry opp i sitt første intervju sammen, og de to turtelduene så svært forelsket ut da de snakket ut for første gang til BBC.

I intervjuet forteller paret om frieriet som fant sted for et par uker siden, og de to avslører videre at Meghan knapt klarte å vente på at sin kjære skulle avslutte setningen da hun så gjerne ville få gi sitt «ja».

Det nyforlovede paret forteller også om hvordan de møttes, og uten å ville røpe for mange private detaljer, kan de fortelle at de ble introdusert av en felles venn uten å ha kjennskap til hverandre.

- Jeg hadde aldri hørt om Meghan før. Det var definitivt en «blind date», forteller Harry, noe Meghan er enig i.

At de kommer fra forskjellige land anser de to dermed som en fordel, da de ikke hadde sett og lest om hverandre gjennom pressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer