- Det var den vanskeligste tiden i livet mitt

Ola Conny-Wallgren sørget over brudd og dødsfall på samme tid.

TØFF TID: Ola-Conny Wallgren (t.v), kjent fra tv-serien «Morgan og Ola-Conny gjør Norge», forteller om vonde minner fra fortida. Foto: TVNorge
TØFF TID: Ola-Conny Wallgren (t.v), kjent fra tv-serien «Morgan og Ola-Conny gjør Norge», forteller om vonde minner fra fortida. Foto: TVNorgeVis mer

(Dagbladet): Både svenskene og nordmennene har latt seg begeistre av tv-duoen Morgan Karlsson (41) og Ola-Conny Wallgren (50) de siste åra.

De to midderaldrene svenskene ble først kjent gjennom tv-serien «Ullared», svensk dokusåpe om lavprisvarehuset med samme navn, der de begge har sin arbeidsplass.

Siden har de dukket opp i flere spinoff-serier som «Morgan og Ola-Conny i Europa», «Ut på tur med Morgan og Ola-Conny» og senest «Morgan og Ola-Conny gjør Norge».

Vanskelig tid Ola-Conny Wallgren fortalte nylig at berømmelsen har hatt sin pris. Nå forteller 50-åringen om vonde minner også fra fortida.

I et intervju med med ukebladet Se og Hør, åpner han seg om en tid der alt var svart. Samtidig som kona gjennom 20 år ville bryte ekteskapet, døde faren av kreft.

- Det var veldig trist, utrolig tøft var det! Det var den vanskeligste tiden i livet mitt, forklarer han til ukebladet.

De vonde opplevelsene førte til at tv-personligheten raste ned i vekt.

- Jeg liker ikke at man synes synd på seg selv, men det tok på kreftene. Jeg gikk fra 98 til 79 kilo, medgir han.

Elsker roen I dag ser livet derimot langt lysere ut for 50-åringen. Han forteller at barna, tv-opptredenene og ro gir han styrke.

- Huset mitt betyr mye for meg, der kan jeg være i fred. Samtidig har jeg fått gjøre massevis at det jeg synes er gøy.

I høst har tv-seerne fått bli med på Wallgrens og Karlsson oppdagelsesferd gjennom Norge, der de blant annet forsøker å finne isbjørn på Svalbard, lager brunost på Herdalssetra, og besøker en oljeplattform i Nordsjøen.

I slutten av august ble Wallgren fraktet til sykhus i all hast etter å ha blitt bitt av en hund.