Anna Faris:

- Det var en sjanse for at han kunne bli funksjonshemmet

I Anna Faris sin kommende biografi åpner hun opp om sønnens langvarige medisinske kamp.

FØDT FOR TIDLIG: I sin kommende selvbiografi åpner skuespiller Anna Faris om sønnens langvarige medisinke kamp. Foto: NTB Scanpix
FØDT FOR TIDLIG: I sin kommende selvbiografi åpner skuespiller Anna Faris om sønnens langvarige medisinke kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I august i 2012 kunne skuespillerduoen Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sin første sønn, Jack Pratt (5).

Siden den gang har duoen delt hyppige bilder av sønnen på sosiale medier, og familielivet har tilsynelatende sett perfekt ut.

I hennes kommende biografi «Unqualified», som The Huffington Post har fått tak i, deler den 40 år gamle skuespillerinna nye detaljer fra livet som hun ikke har delt med offentligheten tidligere.

I et av kapitlene åpner hun opp om sønnens langvarige medisinske kamp, og den tunge tida etter hans fødsel.

Sønnen ble nemlig født ni uker for tidlig, og tilbrakte en måned på intensivavdelinga.

- Legen satte seg ned med meg og Chris og fortalte oss at Jack hadde en alvorlig hjerneblødning, og at det var en sjanse for at han kunne bli funksjonshemmet, skriver hun i boka ifølge The Huffington Post.

- Jeg var i sjokk

Legen kunne imidlertid ikke fastslå noe før Jack hadde fylt 18 måneder, og Faris beskriver ventetida som en psykisk påkjenning.

- Jeg var i sjokk. Chris og jeg kunne ikke gjøre annet enn å holde hverandre i hendene og håpe på det beste, skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer