Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Anna Faris:

- Det var en sjanse for at han kunne bli funksjonshemmet

I Anna Faris sin kommende biografi åpner hun opp om sønnens langvarige medisinske kamp.

FØDT FOR TIDLIG: I sin kommende selvbiografi åpner skuespiller Anna Faris om sønnens langvarige medisinke kamp. Foto: NTB Scanpix
FØDT FOR TIDLIG: I sin kommende selvbiografi åpner skuespiller Anna Faris om sønnens langvarige medisinke kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I august i 2012 kunne skuespillerduoen Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sin første sønn, Jack Pratt (5).

Siden den gang har duoen delt hyppige bilder av sønnen på sosiale medier, og familielivet har tilsynelatende sett perfekt ut.

I hennes kommende biografi «Unqualified», som The Huffington Post har fått tak i, deler den 40 år gamle skuespillerinna nye detaljer fra livet som hun ikke har delt med offentligheten tidligere.

I et av kapitlene åpner hun opp om sønnens langvarige medisinske kamp, og den tunge tida etter hans fødsel.

Sønnen ble nemlig født ni uker for tidlig, og tilbrakte en måned på intensivavdelinga.

- Legen satte seg ned med meg og Chris og fortalte oss at Jack hadde en alvorlig hjerneblødning, og at det var en sjanse for at han kunne bli funksjonshemmet, skriver hun i boka ifølge The Huffington Post.

- Jeg var i sjokk

Legen kunne imidlertid ikke fastslå noe før Jack hadde fylt 18 måneder, og Faris beskriver ventetida som en psykisk påkjenning.

- Jeg var i sjokk. Chris og jeg kunne ikke gjøre annet enn å holde hverandre i hendene og håpe på det beste, skriver hun.

Saken fortsetter under bildet:

MOR OG SØNN: Anna Faris tar stadig med sønnen på den rød løperen. Her de sammen på premieren av filmen «The Emoji Movie» i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Anna Faris tar stadig med sønnen på den rød løperen. Her de sammen på premieren av filmen «The Emoji Movie» i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter en måned kunne Faris og Pratt omsider ta med seg sønnen hjem, og i dag lever femåringen et normalt liv med kun noen svake syns- og benmuskelproblemer.

Skilte seg

I august ble det kjent at det berømte skuespillerparet skulle skilles etter åtte år som ektepar.

Det var Pratt som delte den triste nyheten på sin Facebook-profil den gang.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet. Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre, skrev han.

Videre forklarte 38-åringen at paret ønsket å verne om sin fem år gamle sønn, og at de derfor ønsket å holde saken svært privat.

Men selv om duoen nå har skilt lag, forteller skuespillerinna i sin kommende biografi om hvordan situasjonen med sønnen gjorde at de ble enda nærere hverandre.

- Slike hendelser kan være vanskelig for par, men for oss førte det oss enda mer sammen, skriver hun.

Jennifer Lawrence fikk skylda

Kort tid etter at Pratt hadde delt den triste nyheten om at han og Faris skulle skilles, delte Faris nøyaktig samme innlegg - men droppet den siste setninga om «å fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre».

Det satte i gang spekulasjoner hos fansen, og flere var raskt ute med å legge skylden på den prisbelønte skuespilleren Jennifer Lawrence (26).

Kort tid før duoen annonserte at de skulle skilles, spilte nemlig Pratt og Lawrence mot hverandre i filmen «Passengers», som hadde premiere i desember i fjor.

Og ifølge Fox News ble 26-åringen anklaget for å ha klundret til det åtte år lange forholdet mellom Pratt og Faris, hvor fansen spekulerte i hva som kunne ha skjedd mellom de to under innspillingen.

- Chris Pratt og Anna Faris skilles ... han virket ekstra vennlig med Jennifer Lawrence under innspillingen av Passengers ... bare sier det, skrev en på Twitter.

- Så absolutt at denne kom. Jeg forutså at om seks måneder vil han date Jennifer Lawrence. Kjemien mellom dem i den forferdelige filmen «Passengers» var lett å se, skrev en annen.

Den gang gikk det imidlertid rykter om at Lawrence skal ha begynt å date regissøren Darren Aronofsky, ifølge avisa, og de lyktes heller ikke med å få en kommentar fra superstjerna.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!