«Jakten på kjærligheten»:

- Det var et sjokk

Halvparten av Ole-Johan Dystes friere valgte å reise hjem fra «Jakten på kjærligheten».

TÅRER: Hestebonden Ole-Johan Dyste bryter sammen etter at frierne Anne og Hilde trekker seg fra programmet i kveldens episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten har den 18. sesongen av datingprogrammet «Jakten på kjærligheten» rullet over skjermen og tatt med seerne på litt bonderomantikk.

Nå begynner årets sesong å nærme seg halvveis, og flere friere har allerede blitt sendt hjem. Mandag kveld tar imidlertid kvelden en overraskende vending for en av bøndene.

Hestebonden Ole-Johan Dyste fra Østre Toten har invitert fire friere hjem på gården sin i anledning «Gårdsuka», men i kveldens episode får man se en tårevåt og emosjonell totning.

- Det er den episoden jeg har gruet meg mest til å se. Jeg er spent på hva som kommer, sier Dyste til Dagbladet.

Sjokkexit

Årsaken er at frierne Anne Johansen (53) og Hilde Reiten (48) velger å forlate gården og reise hjem.

Det hele begynner med at Johansen spør om Dyste kan bli med ut for å ta en prat.

- Jeg har hatt litt problemer med denne settingen som for meg blir litt vanskelig. Så jeg har bestemt meg for at jeg tror jeg vil reise hjem igjen, sier hun til en tydelig overrasket hestebonde.

Litt seinere samme dag kommer enda en sjokkbeskjed. Da er det Reiten som vil hjem. På skjermen kan man se at det er en tung beskjed å motta for Dyste, og det blir både emosjonelt og tårevått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.