Solveig Kloppen:

- Det var et vendepunkt

Solveig Kloppen og ektemannen Kjartan åpner seg om den tunge tida, etter at førstnevnte mistet både mor og storesøster.

I SORG: I 2017 mistet Solveig Kloppen både mor og søster. At hun hadde ektemannen ved sin side var helt avgjørende for den tunge sorgprosessen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I SORG: I 2017 mistet Solveig Kloppen både mor og søster. At hun hadde ektemannen ved sin side var helt avgjørende for den tunge sorgprosessen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Året 2017 skulle vise seg å bli et svært tungt år for den folkekjære programlederen Solveig Kloppen (49), som brått fikk livet snudd på hodet. Mora Bjørg døde, 80 år gammel. Bare seks uker seinere tok storesøstera Kathrine livet sitt.

Dette har programlederen flere ganger valgt å være åpen om, og sorgen resulterte blant annet i tv-serien «Det jeg ikke fikk sagt».

Et av menneskene som har hjulpet henne gjennom den vonde tida, er ektemannen Kjartan Brügger Bjånesøy (50). Sammen har de to barn, Albert og Klara.

«Pust med magen, mamma»

I en ny episode av podkasten «Mellom oss» med Karen Marie Berg, som siden starten av 2021 har tatt for seg hvordan det er å miste noen du elsker i «Sorgens kapittel», forteller nå ekteparet hvordan den vonde tida var, og hvordan det gikk utover forholdet.

13. august 2017 våknet Solveig Kloppen midt på natta. Søstera hadde forsvunnet, og ingen hadde hørt fra henne. Hun ble seinere funnet på et hotellrom. Da telefonen fra politiet kom, satt Solveig Kloppen på trappa sammen med sønnen. Hun husker hun hylte.

Hele familien på fire samlet seg i en liten blå sofa i stua - tett inntil hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer