Greyson Chance om Ellen DeGeneres:

- Det var forferdelig

Greyson Chance forteller endelig om hvordan han opplevde det å jobbe med talkshow-verten.

KRITISERT: Ellen DeGeneres har vært i hardt vær de siste åra. Foto:Andrew Harnik/AP Photo/NTB
KRITISERT: Ellen DeGeneres har vært i hardt vær de siste åra. Foto:Andrew Harnik/AP Photo/NTB Vis mer
Publisert

TV-stjerna Greyson Chance (25) var bare tolv år gammel da han i 2010 gikk viralt etter en framføring av Lady Gagas «Paparazzi». Det ble starten på hans store gjennombrudd, som for alvor skjøt fart da han ble invitert av Ellen DeGeneres (64) til å komme på talkshowet hennes.

Etter intervjuet ga verten ham 10 000 dollar og et piano. I tillegg opprettet hun et helt nytt plateselskap som hun signerte sangeren til.

Men så skal hun ha blitt «dominerende og kontrollerende», ifølge Chance. Det forteller han i et intervju med Rolling Stones Magazine.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres var tilbake på skjermen etter en turbulent tid, og startet sendingen med å forklare noen av anklagene som var blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

- Hun var nedsettende

- Jeg har aldri møtt en mer manipulerende, selvsentrert og åpenbart opportunistisk person enn henne. (...) Hele uka mi, måneden, året, kunne endre seg med så lite som en melding fra henne. Det var forferdelig, forteller Chance, og beskriver det som at hun hele tida våket over ham.

DeGeneres skal blant annet hatt meninger om hvilke klær han hadde på seg, og sa klart ifra hvis det var noe hun ikke likte.

- Hun kunne komme inn og se på et stativ med klær, kjefte på stylister, ydmyke folk foran meg og si «er det dette du skal ha på deg under showet?». Hun var bare nedsettende mot folk.

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

Ble forlatt

Etter to år begynte karrieren hans å avta, og programlederen skal ha sluttet å oppsøke eller kontakte ham. På det tidspunktet var Chance fortsatt bare en tenåring.

Han ble droppet av plateselskapet og flere nøkkelpersoner i teamet hans, inkludert manageren, forsvant i samme slengen. 25-åringen forteller at han prøvde å få tak i DeGeneres, uten at hun hørte fra seg.

Siden da har han vært innom «The Ellen DeGeneres Show» flere ganger, fram til han etter et besøk i 2019 sa stopp. Han bestemte seg for å aldri gjeste talkshowet igjen.

- Jeg er forpliktet til å takke henne og teamet hennes for den første delen av min karriere. Men jeg skylder henne ingen takk for at jeg sitter her i dag (...). Det var jeg som ble tvunget til å reise meg igjen. Hun var ingen steder å finne.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

«The Ellen DeGeneres show» er nå tatt av skjermen etter det i fjor ble bestemt at årets sesong skulle bli den siste. Blant annet som en følge av rapporter fra ansatte om uredelighet, mobbing og rasisme på arbeidsplassen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer