Johnny Depp:

- Det var helt absurd

Filmstjerna snakker ut om det han kaller ««Hollywood-boikotten».

BOIKOTTET: Johnny Depp sier han ble boikottet etter rettssaken i fjor. Foto: Eric Gaillard/ / Reuters / NTB
BOIKOTTET: Johnny Depp sier han ble boikottet etter rettssaken i fjor. Foto: Eric Gaillard/ / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hollywood-stjerna Johnny Depp (58) har i flere år vært i hardt vær etter å gjentatte ganger blitt anklaget for vold. Det hele toppet seg imidlertid da han og ekskona, Amber Heard, gjennomgikk en svært bitter skilsmissestrid i 2016.

De to tidligere ektefellene har anklaget hverandre i hytt og pine for blant annet bæsjing i senga og vodka-flaske-angrep.

Striden endte med et forlik i januar 2017, men to år senere blusset det opp på nytt da det ble kjent at Depp saksøkte ekskona for ærekrenkelse - og krevde 50 millioner dollar av henne.

Fikk sparken

58-åringen gikk også til sivilt søksmål mot den britiske tabloidavisa The Sun, for å ha omtalt ham som «konebanker» i en artikkel i 2018. Stjerna følte seg derfor ærekrenket, og krevde oppreisning. I november i fjor ble det imidlertid kjent at Depp hadde tapt i retten.

I etterkant av dette fikk skuespilleren beskjed om å trekke seg fra «Fantastic Beasts»-filmen, hvor han skulle spille rollen som Grindelwald .

Nå har skandalestjerna endelig gjort sitt første intervju, etter det han omtaler som «Hollywood-boikotten». Intervjuet var for å promotere hans nye film, «Minamata», og ble gjort av The Sunday Times - gjengitt av Sky News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer