Kate Winslet:

- Det var helt forferdelig

«Titanic»-stjerna følte seg mobbet etter suksessen.

FØLTE SEG MOBBET: Kate Winslet ble et hett navn i Hollywood etter medvirkningen i «Titanic». Stjerna skal imidlertid ha kjent på mobbing, og opplevde det som tøft. Foto: Matt Baron / REX / NTB
FØLTE SEG MOBBET: Kate Winslet ble et hett navn i Hollywood etter medvirkningen i «Titanic». Stjerna skal imidlertid ha kjent på mobbing, og opplevde det som tøft. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

I 1997 ble den britiske skuespilleren Kate Winslet (45) på «alles lepper» da hun spilte rollen som den rødhårede, vakre Rose i «Titanic», side om side med Jack, portrettert av Leonardo DiCaprio (46).

Suksessfilmen gjorde Winslet til en superstjerne. En Oscar-nominasjon fulgte med, men det var en bakside bak medaljen for skuespilleren.

I en fersk episode av podkasten «WTF with Marc Maron», gjengitt av Ekstra Bladet, avslører 45-åringen at hun opplevde kritikk og hets etter filmlanseringen.

- Det var som natt og dag fra den ene dagen til den andre. Jeg var gjenstand for en del oppmerksomhet om fysikken min og ble kritisert en hel del. Den britiske pressen var faktisk veldig uhyggelig med meg, forteller stjerna i podkasten.

«Titanic»-skuespilleren følte seg mobbet av pressen.

- Jeg husker at jeg tenkte: «OK, det er helt forferdelig, og jeg håper det går over». Og det gjorde det jo heldigvis, men det gikk opp for meg, at hvis det var dette som ville si å være berømt, så var jeg ikke klar for å være berømt.

Som følge av den tøffe tida tok Winslet på seg mindre oppdrag i etterkant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer