Aurora Gude:

- Det var helt forferdelig

Åpner opp om farens død.

TØFT: Snakker ut om en tøff oppvekst. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
TØFT: Snakker ut om en tøff oppvekst. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser Aurora Gude (31) er blant de seks profilene som deler hverdagen sin med seerne i den nyeste sesongen av TV 2-serien «Bloggerne».

Så langt har vi fått innblikk i livet hennes i Lier og fått fulgt henne gjennom kjærlighet og dating. Men en av de nyeste episodene skiller seg ut, da hun åpner seg om oppveksten og kommer inn på farens dødsfall.

- Jeg føler meg ensom

Da Gude var 10 år gammel, døde faren av lungekreft, som gjorde oppveksten svært tøff for henne.

- Jeg synes det er veldig viktig å snakke om sånne ting. Når du er ti år og mister faren din, så var det i mitt tilfelle sånn at jeg ikke kunne snakke med noen av barna på skolen, siden de ikke hadde opplevd det samme. Det gjorde at jeg følte meg ekstremt ensom som barn.

Til Dagbladet kunne 31-åringen fortelle at hun fortsatt føler seg ensom.

Aurora Gude er svært så mystisk når det kommer spørsmål om hvem hun var på ferietur med i Italia nå nylig. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Thea Hope/Rød Løper. Vis mer

- Det er rart hvordan jeg har så mange fine mennesker rundt meg, og at jeg fortsatt føler meg ensom. Barnet i meg dukker stadig opp, sier hun og legger til:

- Jeg tenker på han veldig ofte, noen dager mer enn andre. Men juletider er nok den verste tida, da han var et skikkelig julemenneske.

Fortsatt en stor sorg

Influenseren forteller at hun var fast bestemt på at han skulle overleve kreften.

- Det var helt forferdelig, men jeg var overbevist på at han skulle bli frisk, selv om mamma hadde tatt samtalen med meg, og sagt at han ikke kom til å bli det. Men jeg stengte det ute.

Det er noe som i stor grad har vært med å forme henne som menneske, og som fortsatt preger henne den dag i dag.

- Sorgen er ikke like stor nå som da jeg var ti år, men den er fortsatt med meg i stor grad.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer