Cameron Diaz:

- Det var ikke trygt

Hollywood-stjerna er skråsikker på at hun ble brukt til ulovlig narkotikasmugling på 90-tallet.

COMEBACK: Cameron Diaz melde nylig at hun er klar for å gjøre comeback på kinolerretet. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB
COMEBACK: Cameron Diaz melde nylig at hun er klar for å gjøre comeback på kinolerretet. Foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne sommeren ble det kjent at Hollywood-stjerne Cameron Diaz (49) vender tilbake til kinolerretet, hele åtte år siden vi sist så henne spille i en film.

Før hun slo gjennom som skuespiller, jobbet Diaz som modell. Å få modelljobber var imidlertid lettere sagt enn gjort, og én av jobbene viste seg å slettes ikke være det hun forventet.

Det gikk hun nærmere innpå da hun gjestet podkasten «Second Life».

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer

Fikk ikke jobb

Diaz hadde spart opp nok penger til å flytte til Paris, og bodde i en leilighet hun delte med en annen jente - som fortsatt er en av hennes beste venner i dag.

- Jeg var der et helt år og jobbet ikke én dag, innrømmer hun i podkasten, gjengitt i The Guardian.

Så kom det etter hvert et etterlengtet tilbud. Hun ble tilbudt en mulighet til å jobbe i Marokko, grep sjansen.

Dette var tidlig på 90-tallet, og Diaz sier i podkasten at hun fikk tildelt en låst koffert som skulle inneholde «kostymene» hennes. Den kommende filmstjerna tok med seg kofferten og satte kursen mot Marokko, sier hun selv. Etter hvert begynte hun imidlertid å lure på hva som befant seg i bak låsen.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Fraktet narkotika

- Jeg tror jeg endte opp med å smugle narkotika til Marokko - jeg sverger til gud, hevder hun i podkasten, og legger til:

- Jeg var denne blonde, blåøyde jenta i Marokko. Det var på 90-tallet, jeg hadde på meg hullete bukser og platåstøvler og gikk med håret utslått … Det var virkelig ikke trygt.

Skuespilleren forklarer i podkasten at hun fikk trøbbel da hun ankom Marokko.

I podkasten hevder Diaz at hun snakket med vaktene på flyplassen og fortalte at hun ikke ante hva som var i kofferten, og at den ikke var hennes. Hun fikk derfor lov til å sette den fra seg, og returnere til Frankrike. Marokko-jobben ble hennes første og siste modelljobb mens hun bodde i den franske hovedstaden.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Ikke lenge etter hendelsen fikk hun endelig sitt store gjennombrudd som skuespiller. Tilbake i Los Angeles ble hun kontaktet av en casting-agent som søkte etter en som kunne spille sammen med Jim Carrey (60) i megasuksessen «The Mask».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer