- Det var litt kleint å redigere min egen analsexscene

Trekant-parodien har endelig kommet.

(Dagbladet): NRKs sexundervisning «Trekant» har skapt store overskrifter. Serien har så langt inneholdt runkekurs, tantrisk sex, mens Marie (18) måtte spille inn «pornofilm».

Kristenfolket har oppskriftsmessig protestert, og anmeldte serien til Medietilsynet. Men der ble serien i dag frifunnet.

- Fans av «Trekant» Alle store mediefenomener får sine parodier, så også Trekant. Studentmiljøet i Trondheim har sin egen TV-kanal, Student-TV. Der lages det ukentlige satirer på stort og smått som rører seg i det norske samfunnet, og denne uka ble det «Trekant» som fikk gjennomgå av satireresaksjonen Aporopos.

- Vi er store fans av «Trekant». Kanskje ikke fordi det er så veldig opplysende, men det er veldig underholdene. Det er kleint på en herlig måte, sier Adrian Hindseth, som skrev manus til «Trekant»-parodien sammen med Øyvind Holtmon og Iselin Koksvik Dahl.

I parodien ser vi den alternative Trekant-gjengen klemme på mandariner og sammelikne dem med «baller», samt en scene der den ene jenta får beskjed om å ha analsex.

- Trådde til med analsex Den «heldige» vinner av rollen var Lise Valgermo.

- Jeg var ikke forberedt på den rollen. Jeg trodde jeg skulle spille hore, men Adrian så på meg og sa «kan ikke du ta den analsexscenen, Lise?»

- Så da måtte det bare gjøres, sier 24-åringen.

Adrian skulle egentlig ikke være foran kamera under innspillingen, men måtte trå til da det var mangel på folk.

Advarte mamma - Det var litt kleint å redigere sin egen analsexscene, men jeg var den eneste som var tilgjengelig på settet, sier Adrian, som måtte instruere Lise til «å ha det vondt» under opptaket.

- Jeg ringte mamma rett etter innspillingen og sa at jeg ikke hadde lyst til at hun skulle se neste Aporopos. Men de så det likevel, og nå har jeg fått tommel opp fra både mor og far, sier Lise.

Respekten for den ekte «Trekant»-gjengen har ikke blitt mindre etter innspillingen av parodien.

- Jeg hadde ikke turt å være med på et slikt program. Stor kred til dem som er med, at de tør å brette seg ut på riksdekkende TV.

PS! Se flere satiriske videosnutter på STVs hjemmeside.