Her er årets første «Jakten»-kyss:

- Det var litt klønete

Martin Vågsæter (22) tok grep etter venninnens gode råd.

FØRSTE KYSS: Stranda-bonden Martin Vågsæter gav frieren Thea årets første «Jakten»-kyss i ukens episode av «Jakten på kjærligheten». VIDEO: TV 2 Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I ukens episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» ble seerne vitne til denne sesongens aller første kyss.

Det romantiske øyeblikket skjedde mellom årets yngste bonde, Martin Vågsæter (22), og frier Thea Juliussen (22) under en vennefest på gården hans i Stranda.

Etter en stund tok Vågsæter henne til side for en prat på tomannshånd. Alt lå dermed til rette for at kysset skulle skje, forteller Juliussen til Dagbladet.

- Jeg hadde det på følelsen. Jeg hadde en plan om å kysse ham, fordi det føltes så riktig. Jeg turte liksom ikke helt å se på ham fordi jeg skjønte at det kom til å skje, sier hun.

- Jeg fikk en trygghetsfølelse

22-åringen fra Aurskog-Høland avslører at hun har grua seg til å se kyssescenen på TV, men at hun der og da ikke tenkte over at kysset ble fanget på kamera.

- Det var jo så mange andre ting å tenke på. Men jeg skal innrømme at det var litt rart da jeg så bort på regissøren og han smilte og ga meg tommel opp. Det var jo også et litt klønete kyss.

Hun minnes likevel kysset som et stort vendepunkt. Det var nemlig da hun innså at det var mer enn bare vennskapelige følelser mellom henne og Vågsæter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer