Her er årets første «Jakten»-kyss:

- Det var litt klønete

Martin Vågsæter (22) tok grep etter venninnens gode råd.

FØRSTE KYSS: Stranda-bonden Martin Vågsæter gav frieren Thea årets første «Jakten»-kyss i ukens episode av «Jakten på kjærligheten». VIDEO: TV 2 Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I ukens episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» ble seerne vitne til denne sesongens aller første kyss.

Det romantiske øyeblikket skjedde mellom årets yngste bonde, Martin Vågsæter (22), og frier Thea Juliussen (22) under en vennefest på gården hans i Stranda.

Etter en stund tok Vågsæter henne til side for en prat på tomannshånd. Alt lå dermed til rette for at kysset skulle skje, forteller Juliussen til Dagbladet.

- Jeg hadde det på følelsen. Jeg hadde en plan om å kysse ham, fordi det føltes så riktig. Jeg turte liksom ikke helt å se på ham fordi jeg skjønte at det kom til å skje, sier hun.

- Jeg fikk en trygghetsfølelse

22-åringen fra Aurskog-Høland avslører at hun har grua seg til å se kyssescenen på TV, men at hun der og da ikke tenkte over at kysset ble fanget på kamera.

- Det var jo så mange andre ting å tenke på. Men jeg skal innrømme at det var litt rart da jeg så bort på regissøren og han smilte og ga meg tommel opp. Det var jo også et litt klønete kyss.

Hun minnes likevel kysset som et stort vendepunkt. Det var nemlig da hun innså at det var mer enn bare vennskapelige følelser mellom henne og Vågsæter.

- Det utviklet absolutt forholdet mellom oss. Jeg visste at jeg var den første han kysset. Han var ganske dårlig til å vise følelser i starten, så jeg visste ikke om han så på meg som mer enn bare en venn. Etter kysset fikk jeg en trygghetsfølelse, sier Juliussen.

GLEMTE KAMERAENE: Både Thea Juliussen og Martin Vågsæter sier til Dagbladet at de glemte at de ble filmet da de delte sitt første kyss. Foto: TV 2
GLEMTE KAMERAENE: Både Thea Juliussen og Martin Vågsæter sier til Dagbladet at de glemte at de ble filmet da de delte sitt første kyss. Foto: TV 2 Vis mer

Spurte venninna om råd

Vågsæter forteller til Dagbladet at det var en samtale med ei venninne tidligere den kvelden som fikk ham til å ta det store steget.

- Jeg spurte henne hva jeg burde gjøre for å vise mer følelser overfor damene. Da sa hun at jeg burde kysse dem, enten det bare var på hånda, kinnet - eller munnen. Det var godt å få hennes syn på saken, for jeg tenkte selv at et kyss var det neste steget. Jeg trengte nok bare et «push», sier han.

I likhet med Juliussen brydde ikke den unge storfe- og grisebonden seg om at kamerateamet stod like foran dem.

Han sier seg også enig i at tonen mellom dem forandret seg betraktelig etter kysset.

- Jeg ble flink til å glemme kameraene, det har vel kommet godt frem via dusjing og klesskifting. Forholdet mellom oss ble jo tatt til et nytt steg, og det ble lettere å snakke om følelser etter det, sier «Jakten»-bonden til Dagbladet.

ÅRETS BØNDER: Audun Øygard, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter leter etter kjærligheten på tv-skjermen i høst, med litt hjelp fra programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2
ÅRETS BØNDER: Audun Øygard, Axel Tobias Sanderud, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter leter etter kjærligheten på tv-skjermen i høst, med litt hjelp fra programleder Katarina Flatland. Foto: TV 2 Vis mer

- Blir masse klining

Programleder Katarina Flatland forteller at hun ble litt overrasket over hvor tidlig i sesongen årets første «Jakten»-kyss kommer.

- Jeg syns jo det kommer tidlig! Litt tidligere enn det har gjort før kanskje, men da er det jo desto hyggeligere.

- Og når jeg blir ringt opp og får beskjed om at «nå skjer det», så føles det helt ærlig som en liten seier for oss som jobber med dette, sier Flatland til Dagbladet.

Hun legger til at sesongens første tv-kyss langt ifra blir det eneste.

- Det kommer mer! Det blir masse klining og kjærlighet fremover, lover Flatland.

I tillegg til Martin Vågsæter leter bøndene Sondre Stubrud (29), Axel Tobias Sanderud (43) og Audun Øygard (40) også etter kjærligheten i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer