«Farmen»-vinner Daniel Godø:

- Det var pinlig og emosjonelt

Daniel Engeli Godø sto fram med legningen sin på TV. Nå, sju år seinere, forteller han om hvorfor han angret.

TØFF TID: Daniel Engeli Godø (i midten) legger ikke skjul på at han ikke bare hadde det lett etter å ha stått fram som homofil på TV. Heldigvis har han aldri opplevd annet enn støtte fra brødrene Nicolai (til venstre) og Kristoffer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TØFF TID: Daniel Engeli Godø (i midten) legger ikke skjul på at han ikke bare hadde det lett etter å ha stått fram som homofil på TV. Heldigvis har han aldri opplevd annet enn støtte fra brødrene Nicolai (til venstre) og Kristoffer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ÅLESUND/OSLO (Dagbladet): For første gang i programmets historie var det i år vinneren av «Torpet», Daniel Engeli Godø (30), som også stakk av med seieren i «Farmen». I uke etter uke har 30-åringen kjempet kampen for tilværelsen i sidekonkurransen, før han til slutt sto igjen som vinner og flyttet inn på Steinsjøen gård.

I en nervepirrende finale var det altså Godø som gikk seirende ut av konkurransen, etter å ha vunnet over Tonje Frigstad (21).

- Det er fortsatt uvirkelig. Jeg forsto det ikke da det skjedde, og det er fortsatt rart å tenke på, forteller Godø til Dagbladet.

- Livredd

For «Farmen»-fans er 30-åringen et velkjent fjes. I 2014 var han med i «Farmen» for første gang, men han måtte den gangen forlate gården etter bare to uker. Likevel gjorde han varig inntrykk på mange, da han sto fram som homofil på TV.

Men: Like etter angret Daniel, da det gikk opp for ham at hele det norske folk nå ville få med seg at han kom ut av skapet.

- Jeg var livredd. Det var pinlig og emosjonelt. Jeg angret med en gang jeg røk ut, og skjønte at jeg måtte si det til venner og familie før det kom på TV, medgir han åpenhjertig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.