Silje Norendal og Alexander Bonsaksen:

- Det var tøft

Åpner seg om den tøffe tida før graviditeten.

ÅPNER OPP: Silje Norendal åpner seg i nytt intervju om den tunge beskjeden fra legen. Her sammen med forloveden Alexander Bonsaksen på ELLE-festen i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER OPP: Silje Norendal åpner seg i nytt intervju om den tunge beskjeden fra legen. Her sammen med forloveden Alexander Bonsaksen på ELLE-festen i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere snowboardkjører Silje Norendal (28) og hockeykjæresten Alexander Bonsaksen (35) kunne i juni i fjor røpe at de hadde blitt foreldre for aller første gang - til ei lita jente.

Norendal delte babynyheten på Instagram, og avslørte samtidig at den lille jenta hadde fått navnet Bianca.

Veien for å bli gravid var derimot ikke bare-bare for paret, og 28-åringen forteller nå åpenhjertig i et intervju med TV 2 at hun i forkant av graviditeten hadde fått en nedslående beskjed fra legen.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

- Det var tøft

I desember 2020 ble det kjent at Norendal la snowboardbrettet på hylla, og samme året kunne hun også avsløre at hun og forloveden ventet barn, noe som kom overraskende på dem begge.

I forkant av graviditeten har Kongsberg-jenta tidligere fortalt til Dagbladet at legen hadde forklart at hun var i en slags tidlig overgangsalder. Det var ikke mangel på egg, men andre verdier var veldig dårlige.

Norendal hadde nemlig alltid drømt om å stifte familie, og forteller overfor TV 2 at det var svært utfordrende å høre at det kunne bli vanskelig for henne å få barn.

- Det var en vanskelig beskjed å få. Det var jo tøft. Jeg gråt en del timer, forteller hun.

Silje Norendal om undertøy fra Victoria Secret og om å sminke seg før konkurranse, i sammenheng med "4 stjerners middag"-program. Viser også frem nakenbilde av kjæresten. Vis mer

Til tross for den tunge beskjeden, var stjerneparet aldri i tvil om at de fortsatt ønsket seg barn. De begynte på det de trodde skulle bli en langvarig prosess med å fryse ned egg, og Norendal hadde fortsatt planer om å være med i OL i Kina i 2022.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Silje Norendal, foreløpig uten hell.

- Skjedde veldig fort

Prosessen med å fryse ned egg skulle riktignok vise seg å ikke bli nødvendig, og livet til paret ble plutselig snudd på hodet.

- Så skjedde det veldig fort. Det ble en helomvending. Vi var veldig glade for at jeg var gravid. Det var mye glede, men selvfølgelig var det også litt vanskelig. Snowboard hadde vært livet mitt fra jeg var veldig liten. Det var en sorg i det, sier hun og sikter til avgjørelsen om å legge opp.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik flytter straks til Stavanger med familien. Men først skal huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Selv om Norendal og Bonsaksen kunne glede seg over at de skulle bli foreldre, holdt de imidlertid nyheten skjult over en lengre periode.

- Når man er gravid så gleder man seg til å dele det med verden, men det slet jeg med. Jeg holdt det for meg selv, forteller 28-åringen.

Videre følger hun opp med at det var noen vanskelige måneder, og legger ikke skjul på at hun syntes det var tøft å dele gladnyheten selv med de som sto henne nærmest.

Norendal, som har kontrakt med Viaplay, innrømmer at hun nå gleder seg til nye, spennende prosjekter gjennom vinteren. I tillegg legger hun ikke skjul på at hun også ser fram til å komme seg litt ut av «mammabobla».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer