Jake Gyllenhaal om Jennifer Aniston:

- Det var tortur

Jake Gyllenhaal har også tidligere vært ærlig om at han var forelsket i Jennifer Aniston. Nå letter han på sløret om tida på settet.

HOLLYWOOD-STJERNER: Jake Gyllenhaal og Jennifer Aniston fikk et spesielt forhold da de spilte sammen i «The Good Girl». Her på en visning av filmen i august 2002. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
HOLLYWOOD-STJERNER: Jake Gyllenhaal og Jennifer Aniston fikk et spesielt forhold da de spilte sammen i «The Good Girl». Her på en visning av filmen i august 2002. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg hadde allerede vært forelsket i henne i flere år, så det var ikke lett å jobbe sammen med henne. Jeg var ... eh, ja. Det er alt jeg vil si. Det var herlig. Det kan jeg si, har Hollywood-stjerna Jake Gyllenhaal (40) tidligere avslørt i et intervju med People.

Han var nemlig bare 22 år gammel da han spilte selveste Jennifer Anistons (52) kjæreste i «The Good Girl» i 2002. I etterkant av filmen har Gyllenhaal altså avslørt at han var forelsket i «Friends»-stjerna, som på tidspunktet var gift med Brad Pitt (57).

Og nå viser det seg at selv om det aldri har blitt noe mer mellom Gyllenhaal og Aniston, til tross for at det som kjent ble slutt mellom sistnevnte og Pitt, har ikke 40-åringen glemt Aniston.

«THE GOOD GIRL»: Jennifer Aniston og Jake Gyllenhaal spilte sammen i «The Good Girl» for 19 år siden. Foto: Moviestore/ REX/ NTB
«THE GOOD GIRL»: Jennifer Aniston og Jake Gyllenhaal spilte sammen i «The Good Girl» for 19 år siden. Foto: Moviestore/ REX/ NTB Vis mer

Sexscener med Jennifer Aniston

I et intervju med «The Howard Stern Show», gjengitt av blant andre New York Post, avslører Gyllenhaal at det var tøft å spille inn de intime scenene med den tolv år eldre stjerna.

- Å filme sexscenene var tortur, det var det, sier han, og fortsetter:

- Men det var samtidig ikke tortur. Jeg mener, kom igjen, det var litt blandede følelser. Merkelig nok er kjærlighetsscener vanskelige, for det er kanskje 30-50 mennesker som ser på. Det tenner meg ikke.

Ifølge skuespilleren ser han altså på det hele som jobb, og påpeker at det ikke er noe han blir tent av. De to stjernene skal på flere tidspunkt også ha hatt en pute mellom seg under sexscenene.

- Jeg tror faktisk det var Jennifer som foreslo det. Hun var så snill som foreslo det før vi begynte. Hun sa: «Jeg legger en pute her», forteller han.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Forelsket i Aniston

Tidligere har 40-åringen blitt spurt om Aniston-forelskelsen hadde utviklet seg etter å ha sett henne i «Friends» i oppveksten.

- Det var egentlig ikke «Friends» som gjorde det, men personligheten hennes sett fra avstand. Og filmene hun spilte i. Og noe av «Friends», men jeg er ikke så fan av serien, mer av hvem hun er som person, svarte han.

NÆRT FORHOLD: Jennifer Aniston og Jake Gyllenhaal på GLAAD Media Awards i 2007. Duoen tok seg også en liten svingom på scenen sammen. Foto: Chris Carlson/ AP/ NTB
NÆRT FORHOLD: Jennifer Aniston og Jake Gyllenhaal på GLAAD Media Awards i 2007. Duoen tok seg også en liten svingom på scenen sammen. Foto: Chris Carlson/ AP/ NTB Vis mer

Gyllenhaal har også innrømmet at det beste filmkysset han har hatt er med 47-åringen, og da han i 2007 delte ut prisen GLAAD Vanguard til henne, snek han seg til et lite kyss fra henne på scenen.

- Alle forelsker seg i Jennifer, og jeg må si at det er alltid hennes feil, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer