Magnus Devold:

- Det var tungt

Tenker tilbake på sitt flaueste TV-øyeblikk.

TV-AKTUELL: Magnus Devold er for tiden å se i skjult kamera-programmet «Kamikaze». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TV-AKTUELL: Magnus Devold er for tiden å se i skjult kamera-programmet «Kamikaze». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som komiker må du by på deg selv og trolig legge skammen til side. Det har komiker og TV-profil Magnus Devold (36) erfaring med, som for tida er aktuell med skjult kamera-programmet «Kamikaze».

I programmet skal flere kjente profiler begi seg ut på flaue oppgaver i full offentlighet, til stor forbauselse fra mannen og kvinnen i gata.

Når Dagbladet møter Devold på «Kamikazes» premierefest på Brød og Sirkus, tenker han tilbake på et øyeblikk i sin karriere han helst vil fortrenge.

- Angst og panikk

Overfor Dagbladet forteller 36-åringen at det ikke bare har vært enkelt å kaste seg ut i utfordringene.

- Jeg føler alt det å våkne opp og vite at «i dag skal jeg gjøre noe helt forferdelig igjen», og at jeg gjorde det i går og det er fremdeles mange uker igjen. Den konstante følelsen av angst og panikk har vært tung. Men også spennende, forklarer komikeren.

Det har trolig vært ekstra hardt for Devold, som nylig tok den velkjente personlighetstesten «Big Five».

- Jeg scoret maks på selvbevissthet og introverthet, så jeg tenkte fra dag én at jeg kom til å sprenge så mange grenser for meg selv. Men så har det vist seg etter hvert at det går bra, og man klarer å skru av de sosiale antennene sine. Og så har det vært en morsom opplevelse iblandet masse skrekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.