Cheryl:

- Det var uutholdelig

Stjerna legger ikke skjul på at finnes en mørk bakside av berømmelsens medalje.

BLE FORFULGT: Sangstjerna snakker ut om den tøffe tida. Paul Treadway/UPI/Shutterstock/NTB
BLE FORFULGT: Sangstjerna snakker ut om den tøffe tida. Paul Treadway/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artisten Cheryl (38), tidligere kjent som både Cheryl Cole og Cheryl Tweedy, er en av Storbritannias mest profilerte artister. Hun ble først kjent gjennom programmet «Popstars: The Rivals» på ITV, hvor hun vant en plass i jentegruppa Girls Aloud.

Siden den gang har Cheryl blitt soloartist, vært dommer i den britiske utgaven av «X-Factor» og gjort det stort som modell. Hun har blant annet vært å se i Vogue, Elle og Harper's Bazaar.

Som en av Storbriannias mest ettertraktede stjerner, har Cheryl opplevd det offentlige livet på både godt og vondt. Nå snakker hun ut om hvordan det har vært.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Ble forfulgt

I et intervju med Independent forteller Cheryl at hun på det verste opplevde å bli forfulgt - og det gikk ikke bare utover henne.

- Jeg hadde folk som ventet utenfor huset mitt, folk som forfulgte meg, folk som forfulgte folk som var assosiert med meg. Det var ganske isolerende til slutt.

Det førte til at 38-åringen begynte å tvile på motivene til de som var rundt henne. Ville de bli kjent med henne for den hun var, eller ville de utnytte berømmelsen hennes?

- Det var ikke et sunn tilstand å være i, eller et sunt nivå av eksponering. Men jeg kom meg gjennom det på en eller annen måte. Jeg overlevde.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

Fremdeles nære

Jentegruppa Girls Aloud bidro mye til Cheryls kjendistilværelse. Sammen med Nadine Coyle (37), Nicola Roberts (37), Kimberly Walsh (41) og avdøde Sarah Hardin tok hun verden med storm.

I 2013 gikk gruppa fra hverandre etter å ha gjennomført en siste turné sammen. Ifølge Cheryl er de alle fremdeles nære, spesielt etter at det femte bandmedlemmet, Harding, gikk bort i 2012 som følge av kreft.

- Om noe har det ført oss nærmere sammen. Vi har funnet tilbake til hverandre de siste åra. Det er vemodig, veldig vemodig, men det minner oss på hvor glad vi er i hverandre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer