Ronny Brede Aase og Tuva Fellman:

- Det var veldig hemmelig

Paret er snart klare for bryllup. Nå røper de detaljer om hvordan de møttes.

ÅPNER OPP: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman forteller om starten av forholdet. Foto Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER OPP: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman forteller om starten av forholdet. Foto Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

TV- og radioprofilene Ronny Brede Aase (35) og Tuva Fellman (34) har vært et par i mange år og i august skal de endelig gifte seg.

Brede Aase og Fellman jobbet begge i NRK P3 da de ble et par, men i en nylig episode av podkasten «The Kåss Furuseths» forteller de at de ikke møttes gjennom jobben.

Faktisk forsøkte de å skjule forholdet for arbeidsplassen i begynnelsen.

DRÅLIG NYHET: Ronny Brede Aase er i gang med programmet «Eit feitt liv». Der sjekker han sin BMI og får en dårlig nyhet. Video: NRK Vis mer

Gikk på de samme festene

I podkasten, ledet av Else Kåss Furuseth (41), røper Fellman at de møttes gjennom en felles venn og at de begynte å møtes på fest.

- Vi jobbet jo i P3 begge to, men Ronny jobbet på morgenen og jeg jobbet på kvelden, så vi traff hverandre aldri på jobb. Jo, en gang som Ronny husker, men som jeg ikke husker, røper Fellman, og sikter til den gangen deres felles sjef introduserte dem for hverandre - et møte hun selv har glemt.

FEIRET SAMMEN: - Nå er det party, party, var Lothepus’ klare budskap da han dukket opp med Hannah Kirsebom Thommessen før bryllupsfesten. Video: Rød Løper. Vis mer

Det var først etter at de begynte å gå på de samme festene at ting begynte å ta form, og Aase forteller på sin side at de kunne få tilsnakk for at de pleide å «gå i et hjørne og prate jobb når det var fest».

Holdt det hemmelig

Fellman legger til at hun ikke fortalte noen om forelskelsen som kom snikende etter hvert. Den første gangen hun fortalte noen om det var da hun dro hjem til Aase etter at en gjeng fra P3-redaksjonen hadde vært på Øyafestivalen sammen. Da ringte hun til bestevenninna dagen etter.

- Da jeg ringte henne og sa jeg hadde sovet hos Ronny sa hun sånn: «Ja, ok kult. Hvem andre var der?» Så sa jeg at det var ingen der og da svarte hun: «Å ja, var det bare dere som hadde nachspiel, var det gøy eller?», ler Fellman i podkasten, og legger til at hun faktisk måtte forklare bestevenninna at det var noe mellom de to.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Det forlovede paret beskriver at det ble en del «surring» fordi de ikke ønsket å gå ut med forholdet før de visste om det var noe i det.

- Vi hadde ikke lyst til at noen på jobb skulle få vite om det, det var faktisk veldig hemmelig, røper de.

Dagbladet har vært i kontakt med Ronny Brede Aase og Tuva Fellman, som opplyser om at de ikke har noen ytterligere kommentarer til saken.

Gifteklare

Forholdet var med andre ord godt skjult for kolleger i en periode, men slik er det ikke lenger.

I august i år skal nemlig paret endelig gi hverandre sitt ja. De har også gått fra å være et par til å bli en liten familie. I oktober 2020 fikk de nemlig en datter sammen.

I et intervju med VG tidligere i år lettet Brede Aase på sløret om bryllupsplanene.

- Nå går det bra med planleggingen. Vi har ordnet det vi må, og vi kan si til hverandre at om det ble bryllup i morgen, hadde det i alle fall blitt fest. Det hadde blitt servert mat og folk hadde hatt et sted å sitte, sa han til avisa.

ELLE-FESTEN: Emilie Stordalen om bryllup og sommerplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Videre avslørte han at det er kjendiskokk Christer Rødseth (31) som skal stå for maten i bryllupet, mens en kompis skal spille Indie-musikk.

Overfor Dagbladet la ikke Brede Aase skjul på at han var fornøyd med valget av kokk:

- Vi synes Christer er en fin og dyktig kokk, og er særs takknemlig for at han ville ta jobben med å stå for maten når vi gifter oss.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer