- Det var veldig intenst

Tårevåt avskjed i «Jakten på kjærligheten».

(Dagbladet): I kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» ble det mer dramatisk enn vanlig, da bonden Lars Tomas Kapelrud (34) skulle fortelle sine tre friere hvilke to han ville skulle bli igjen på gården hans.

- Både før og under valget var det veldig intenst. Vi hadde alle tre blitt godt kjent med Lars Tomas og fått følelser for ham, så det var vanskelig å vite hvem han skulle velge, sier Stine Sommervold til Dagbladet.

Sammen med Lene Camilla Sigvathsen ble hun valgt til å bli igjen på bonden Kapelruds gård, mens Siri Anita Slettmyr måtte reise hjem.

• Se klippet øverst i artikkelen!  

- Følte meg veldig aleine Det var det ikke bare Slettmyr som ble lei seg for. Tårene rant også hos Stine Sommervold, til tross for at hun var en av de heldige som fikk bli igjen på gården. 

- Vi er veldig like, så vi ble veldig gode venner mens vi var på gården. Da hun ikke gikk videre følte jeg meg plutselig veldig aleine, sier Stine Sommervold til Dagbladet, og legger til:

- Vi var også veldig slitne. Det var veldig spesielt å være med på.

- Gir ikke opp De to frierne har fortsatt å holde kontakten i dag. 

- Det var ikke artig å se ei god venninne ha det vondt. Men det var samtidig en bekreftelse på vennskapet vårt, at hun ble lei seg på mine vegne. Vi er fortsatt gode venninner i dag, sier Siri Anita Slettmyr. 

Selv om hun ikke fant drømmemannen gjennom «Jakten på kjærligheten», har hun ikke gitt opp håpet om å finne ham en dag. 

- Jeg er en veldig følsom person, noe jeg tror kom godt fram i programmet. Og jeg gir ikke opp håpet - nå håper jeg noen andre vil dele livet sitt med meg, sier hun.