Helene Olafsen og Stian Blipp

- Det var vennskap i ekspressfart

Nå tar Helene Olafsen og Stian Blipp fatt på høstens store satsing.

RADARPAR: Helene Olafsen og Stian Blipp, her fotografert torsdag i Bergen på TV 2s høstlansering, leder nye «Senkveld» til høsten. Helene hadde ikke trodd hun skulle ende med dette. Foto: TV 2
RADARPAR: Helene Olafsen og Stian Blipp, her fotografert torsdag i Bergen på TV 2s høstlansering, leder nye «Senkveld» til høsten. Helene hadde ikke trodd hun skulle ende med dette. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (Dagbladet): Høsten 2018 byr på et skifte i norsk TV. «Senkveld» skal ikke lenger ledes av Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (45), for jobben har gått til det nye radarparet bestående av Helene Olafsen (28) og Stian Blipp (28).

Duoen hadde ikke hatt stort med hverandre å gjøre før de ble satt sammen for å gjennomføre denne oppgaven. Jo da, man hadde møttes her og der, men på kort tid måtte de virkelig jobbe for å bli godt kjent med hverandre.

- Det var vennskap i ekspressfart, sier Helene til Dagbladet, og fortsetter:

- Jeg har tenkt over det noen ganger. At alt kunne gått galt om vi ikke hadde passet bra sammen. Heldigvis skulle det vise seg at ting fungerte ganske bra, og at vi er ganske like på mange områder. Han har blitt en slags bror, forteller hun.

-På sitt verste

TV-duoen har blant annet tatt personlighetstester, vært i utallige møter og spilte nylig inn den kommende og revitaliserte utgaven av «Camp Senkveld» - som nå har fått navnet «Hvem kan slå mesternes mestere». Det vil bli 14 konkurranser, i ulike øvelser.

Helene kan røpe at hun har en god del blåmerker nå etter den intense konkurransen. Hun fikk også se makkeren fra en helt ny side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer