«Julestemning med Live og Ronny»:

- Det verste er romjul

Ronny Brede Aase og Live Nelvik snakker ærlig om sitt forhold til juletida.

VENNER OG KOLLEGER: Live Nelvik og Ronny Brede Aase jobber sammen igjen i advent i år - med hver sin innstilling til jula. Foto: Trine Hisdal/ NRK
VENNER OG KOLLEGER: Live Nelvik og Ronny Brede Aase jobber sammen igjen i advent i år - med hver sin innstilling til jula. Foto: Trine Hisdal/ NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Ønsket fra min og Ronny sin side om å jobbe sammen igjen har vært til stede siden vi «slo opp». Også har det aldri passa. Og plutselig var det sånn: «Her er det en lomme». Ingen har faktisk laget julepodkast, så her var det bare å ta. Merkelig nok.

Slik forklarer radioprogramleder Live Nelvik (39) hvordan ideen til podkasten «Julestemning med Live og Ronny» så dagens lys.

Nelvik og medprogramleder Ronny Brede Aase (35) har tidligere jobbet sammen på radio i «P3morgen». Begge startet i 2009. Nelvik sluttet i 2016, mens Aase ga seg i 2019.

Nå er duoen gjenforent på lufta med et viktig oppdrag: De skal bringe julestemning inn i de tusen hjem.

- Det er et bedre utgangspunkt når du setter sammen to mennesker som kjenner hverandre, da kan man gå lenger og pirke mer. Og tøyse mer, mener Nelvik.

Populær

- Jeg er en juleglad type og har alltid drømt om å lage noe julete på radio. Så fant vi ut at jeg har lett for å framkalle julestemning. Jeg kan ofte få den julestemningen man har som barn. Men Live har ikke så lett for å få det i like stor grad, forteller Aase.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer