GAMLE KJENNINGER: Markus Foss var én av de første Tone Damli ble kjent med da hun flyttet fra Sogndal til Oslo. I TV 2-programmet «Else» forteller hun at hun falt for ham allerede som 17-åring.
Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
GAMLE KJENNINGER: Markus Foss var én av de første Tone Damli ble kjent med da hun flyttet fra Sogndal til Oslo. I TV 2-programmet «Else» forteller hun at hun falt for ham allerede som 17-åring. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpixVis mer

- Det virker som om jeg møtte ham og ble gravid

... Men Tone falt for Markus for flere år siden.

(Dagbladet): I forrige uke bekreftet manager David Eriksen overfor Dagbladet at artist Tone Damli (25) venter barn med sin kjære, Markus Foss (31).

Paret bekreftet forholdet sitt etter måneder med spekulasjoner ved å oppdatere Facebook-profilene sine i slutten av oktober, og tre dager senere var Markus med Tone på rød løper for første gang.

- Ble plutselig riktig I TV 2-talkshowet «Else» svarer Tone villig på den nysgjerrige programlederen Else Kåss Furuseths mange spørsmål om forholdet. Blant annet hvordan paret først møttes.

- Det virker som om jeg møtte ham og ble gravid. Det er ikke tilfellet. Det er deilig å få sagt det, sier den blide 25-åringen.

FOTBALLKJÆRESTE: Tone Damli var sammen med Tippeligaen-spilleren Børre Steenslid da hun først ble kjent. Steenslid har spilt for Sogndal, Viking og Molde. Her under «Idol»-sending i mai 2005.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FOTBALLKJÆRESTE: Tone Damli var sammen med Tippeligaen-spilleren Børre Steenslid da hun først ble kjent. Steenslid har spilt for Sogndal, Viking og Molde. Her under «Idol»-sending i mai 2005. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

På oppfordring fra programlederen forteller hun litt mer om det første møtet:

- Jeg har kjent ham siden jeg var 17 år. Han var en av de første jeg ble kjent med da jeg flyttet til byen. Jeg var veldig søkende og trengte venner, og Markus var én av dem. Så prøvde jeg meg. Jeg har alltid vært veldig offensiv, aldri redd for å prøve, så jeg sendte ham ti gule roser. (...) Så hadde vi en liten greie for sju-åtte år siden. Det var vel ikke helt riktig da, men så var det plutselig riktig, gitt, sier Tone i klippet publisert på TV 2s nettside.

Kjærestejente Sogndal-jenta ble en yndling i flere norske hjem etter at hun først dukket opp i rampelyset, på «Idol»-audition i 2005.

«Butterflies»-sangeren har flere ganger karakterisert seg som en kjærestejente. Da hun deltok i «Idol» var hun i et forhold med den tidligere Sogndal-spilleren Børre Steenslid (28). Forholdet tok slutt sommeren 2005.

TIL OSLO: 19 år gammel flyttet Tone til Oslo for å være nærmere sin daværende kjæreste, Simen Wardenær. De to var ofte å se på rød løper sammen, fram til forholdet tok slutt i 2009.
Foto: Knut Falch / NTB scanpix
TIL OSLO: 19 år gammel flyttet Tone til Oslo for å være nærmere sin daværende kjæreste, Simen Wardenær. De to var ofte å se på rød løper sammen, fram til forholdet tok slutt i 2009. Foto: Knut Falch / NTB scanpix Vis mer

19 år gammel flyttet hun til Oslo for å jobbe videre med musikken, og for å bo nærmere sin daværende kjæreste Simen Wardenær (39). Paret gikk imidlertid fra hverandre i 2009.

Senere det året bekreftet sangfuglen forholdet til skuespiller Aksel Hennie (39) ved å ankomme Amanda-utdelinga i Haugesund sammen med ham. Paret la ikke skjul på at de hadde falt for hverandre.

Foreldre til våren De to var samboere på Frogner, forlovet seg i fjor sommer og ble raskt Norges hotteste par. I februar i år var forholdet over.

Nå ser imidlertid Tone ut til å for alvor ha funnet kjærligheten i Bærum-mannen Markus Foss (31).

PROFILERT PAR: Tone Damli og Aksel Hennie bekreftet forholdet sitt sommeren 2009. I februar i år tok det svært profilerte forholdet slutt. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
PROFILERT PAR: Tone Damli og Aksel Hennie bekreftet forholdet sitt sommeren 2009. I februar i år tok det svært profilerte forholdet slutt. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Dersom alt går etter planen, blir paret foreldre for første gang til våren.

«Else»-episoden der Tone Damli, Pernille Sørensen og Jan Eggum er gjester sendes på TV 2 i kveld klokka 22.45.