Kong Charles:

Detalj vekker oppsikt

Flere bet seg merke i en spesiell detalj da kong Charles møtte statsminister Liz Truss.

I BAKGRUNNEN: I bakgrunnen kan man skimte et fotografi på bordet. Foto: Kirsty O'Connor/Pool/REUTERS/NTB
I BAKGRUNNEN: I bakgrunnen kan man skimte et fotografi på bordet. Foto: Kirsty O'Connor/Pool/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert

Etter at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) sa fra seg sine kongelige plikter i 2020, har ryktene om kjølig stemning mellom Sussex-paret og resten av kongefamilien spredt seg som ild i tørt gress.

Harry og Meghan flyttet til USA, og kort tid etter ga sitt mye omtalte Oprah-intervju, noe som skal ha vært som bensin på bålet.

Til tross for den angivelige isfronten, er et bilde av sønnen og kona stilt fram hos pappa kong Charles (73).

JUBEL: Da prins William, prinsesse Kate, prins Harry og hertuginne Meghan ankom Windsor i London, ble de møtt med full jubel. Vis mer

Stilt ut bryllupsbildet

Torsdag møtte kong Charles Storbritannias statsminister Liz Truss i Buckingham Palace for deres ukentlige audiens.

I en video delt på Twitter, kan vi se Truss neie for britenes konge før de håndhilser. Snutten viser også flere fotografier i bakgrunnen som er stilt ut i rommet.

Et av dem er et bryllupsbilde fra prins Harry og hertuginne Meghans bryllup i 2018. Det melder flere medier, deriblant People.

Bryllupsbildet er tatt i Windsor Castle etter seremonien i St. George-kapellet. På bildet er brudeparet omringet av familien, blant annet avdøde dronning Elizabeth som er plassert ved siden ektemannen prins Philip.

- Vært forsøk fra begge sider

Prins Harry og hertuginne Meghan var sist i Storbritannia forrige måned for å gjøre flere offentlige ærend før dronningen døde 8. september. De neste dagene hilste Sussex-paret og Wales-paret på flere briter som hadde samlet seg ved slottet.

- USIKRE: Prins William og prinsesse Kate var på plass til dronning Elizabeths begravelse i Westminster Abbey mandag 19. september. Men det var én ting de skal ha vært usikre på i forkant. Reporter/video: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Det skal ha oppstått et håp om at dronningens dødsfall ville hjelpe med å bygge bru mellom prins Harry og prins William. Det ser imidlertid ut som det ikke har skjedd.

CBS-programleder Gayle King (67) har også uttalt seg om isfronten mellom brødrene. Ifølge King har det blitt gjort forsøk på å reparere forholdet, men til ingen nytte.

- Det har vært forsøk fra begge sider på å... gjøre ting riktig, sier King til Extra.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer