Justin og Hailey Bieber:

Detaljen i Biebers bilde av kona sjokkerer fansen

- Det er tåa mi.

VEKKER OPPSIKT: Forrige uke delte Justin Bieber et nytt bilde av kona Hailey. Det er har fått mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Forrige uke delte Justin Bieber et nytt bilde av kona Hailey. Det er har fått mange til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Justin (25) og Hailey Bieber (22) giftet seg i fjor høst har ekteskapet deres fått enorm oppmerksomhet både av fans og internasjonal presse.

Forrige uke delte Bieber et nytt bilde av kona kun iført en topp og undertøy, noe som fikk internett til å koke. Det handler imidlertid ikke om Hailey denne gangen, men derimot én helt spesiell detalj som får fansen til å sperre opp øynene.

Nederst til venstre har nemlig artisten klart å få med stortåa si på bildet, men flere mener det ligner på en helt annen kroppsdel.

- Det ser ut som en penis, skriver én.

- Jeg kjenner igjen en tå når jeg ser en, og det der er ikke en tå, lyder en annen kommentar.

- Det faktum at han skrev «det er tåa mi» for å forsikre folk om at det ikke er penisen hans. Kvalitet, skriver en tredje.

Har ikke kommentert påstandene

Flere mener nemlig at det Bieber har fått med på bildet er penisen hans. Det har imidlertid artisten selv benektet for at det er.

- Det er tåa mi, har han skrevet på bildet.

I skrivende stund har det aktuelle bildet fått nesten fire millioner likerklikk, men det er også en helt annen type kommentarer som renner inn i samme kommentarfelt - ikke alle av det hyggelige slaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer