Dronning Elizabeth:

Detaljen i bildet vekker oppsikt

Dronning Elizabeths varme gest avslørt.

DETALJER: Boris Johnson var denne uka hos dronning Elizabeth. Bilder av dem går nå viralt av en helt spesiell grunn. Foto: Reuters/NTB
DETALJER: Boris Johnson var denne uka hos dronning Elizabeth. Bilder av dem går nå viralt av en helt spesiell grunn. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er liten tvil om at det meste kongelige foretar seg blir observert med argusøyne. Derfor er det kanskje heller ikke så rart at de mest interesserte biter seg merke i både det ene og det andre når det deles ny informasjon, nye bilder eller kongelige er på oppdrag.

I 2019 ble det full ståhei etter at et bilde av prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) ikke lenger var å se på dronning Elizabeths (95) bord i Audience Room i Buckingham Palace.

Der sto nemlig bilde av prins William (39) og hertuginne Kate (39), samt et innrammet bilde av prinsebrødrene.

Endring

Bildet av hertugparet av Sussex hadde tidligere stått på det aktuelle bordet, men det ble aldri kjent hvorfor det ble fjernet.

Nå, to år seinere, er det imidlertid tilbake.

Detaljen ble først synlig da statsminister Boris Johnson var på audiens hos dronninga onsdag denne uka, skriver ET Online.

Ved siden av Meghan og Harry-bildet sto det en stor blomsterbukett, det som er et bilde av William og Kate og et bilde av dronningas avdøde ektemann prins Philip.

Den varme gesten til hertugparet av Sussex, fra den 95 år gamle monarken, kommer bare kort tid etter at førstnevnte valgte å kalle opp sin nyfødte datter etter dronninga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.