Oscar 2021:

Detaljen setter fyr på nettet

Brad Pitts sveis under Oscar-utdelingen falt ikke særlig i smak hos fansen.

SLAKT: Natt til mandag var det duket for den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles. Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten og en detalj gjør at han nå får slakt på Twitter. Video: Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til mandag var det duket for den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles.

Verdens største filmstjerner og andre bransjefolk hadde samlet seg for å hedre hverandre under filmåret som hadde gått. Den tradisjonsrike gallaen bød ikke uventet på glitter, glamour og ekstravagante antrekk.

Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt (57) var selvsagt en av de selvskrevne gjestene - han fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten.

Den som stakk av med den ovennevnte prisen var den sørkoreanske skuespilleren Yuh-Jung Youn (73). Prisvinneren lot til å være ganske betatt av Pitt, og kastet beundrende blikk mot stjerna under takketalen.

- Herr Brad Pitt, fint å se deg. Hvor var du da vi filmet?, spurte hun flørtende til 57-åringen.

Latterliggjøres

Synet av superstjerna fikk imidlertid fansen til å sperre opp øynene - akkurat som i fjor. 57-åringen hadde nemlig trukket håret tilbake i en hestehale under årets seremoni.

Pitts nye sveis har blitt omtalt i en rekke amerikanske medier det siste døgnet, blant andre People, og ikke minst ET Online, som mener skuespillerens hestehale faktisk vant hele utdelinga. Også på Twitter har det kokt i ettertid:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer