VMAs:

Detaljen som vekker oppsikt

Miley Cyrus med ny, kryptisk tatovering etter bruddet.

NY TATOVERING: Miley Cyrus opptrådte under MTV Video Music Awards. Da fikk en splitter ny tatovering mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
NY TATOVERING: Miley Cyrus opptrådte under MTV Video Music Awards. Da fikk en splitter ny tatovering mye oppmerksomhet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Det er helt naturlig at kjoler og antrekk får mye oppmerksomhet når en prisutdeling arrangeres. Natt til tirsdag norsk tid var det duket for den årlige MTV Video Music Awards i New Jersey, og også i år var det flere stjerner som stjal oppmerksomheten med ville kreasjoner.

En som derimot får mye oppmerksomhet for noe helt annet, er nysingle Miley Cyrus (26). Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at hun og Liam Hemsworth (29) skilles etter knappe åtte måneder som ektepar.

Miley har skapt en rekke overskrifter etter bruddet, blant annet for å kline til med Kaitlynn Carter (30), og nå skaper hun overskrifter igjen.

Under prisutdelingen sto stjerna på scenen, og det var da mange la merke til hennes splitter nye tatovering. Flere er skråsikre på at det er en beskjed til eksen hennes, og et tegn på at hun er klar for å gå videre, ifølge People.

NY TEKST: Miley har tatovert et sitat på armen. Foto: NTB Scanpix
NY TEKST: Miley har tatovert et sitat på armen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På sin venstre arm har hun nemlig tatovert følgende tekst: «My head was feeling scared, but my heart was feeling free», som på norsk kan oversettes til: «Hodet mitt følte seg redd, men mitt hjerte følte seg fri».

Artisten har foreløpig ikke selv forklart hva hun legger i valg av tatovering, men ifølge det amerikanske nettstedet skal det være en klar kobling til hennes nylige brudd.

Skilles

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, uttalte talspersonen til Miley og Liam til People da skilsmissenyheten mellom dem ble kjent.

GRÅTKVALT: Miley Cyrus filmet seg selv mens hun gråtkvalt snakket om presidentvalget som Donald Trump vant. Video: Twitter / Miley Cyrus via AP Vis mer

Og mens mange kanskje håpet på at stjerneparet ville jobbe med forholdet og prøve å finne tilbake til hverandre, slik de har gjort flere ganger tidligere, så kan det nå se ut som om det er over for godt denne gangen.

Forrige uke leverte nemlig Hemsworth inn skilsmissepapirene - bare elleve dager etter at bruddnyheten ble kjent, skrev TMZ.