Prinsesse Estelle:

Detaljen vekker oppsikt

Prinsesse Estelle dukket opp i morfar kong Carl Gustafs 75-års dag med en spesiell detalj.

VINKER: Prinsesse Estelle sammen med kronprinsesse Victoria og prins Oscar under kong Carl Gustafs bursdag. Foto: Shutterstock / NTB
VINKER: Prinsesse Estelle sammen med kronprinsesse Victoria og prins Oscar under kong Carl Gustafs bursdag. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg samlet den svenske kongefamilen seg for å feire kong Carl Gustaf. Nabolandets konge fylte nemlig 76 år forrige lørdag, og dagen ble feiret med brask og bram.

Prinsesse Estelle (10) var også til stede for å feire morfaren sin, og sammen med resten av familien vinket hun stolt til folket.

For første gang

Også denne gangen fikk Estelle oppmerksomhet, men nå er det imidlertid en helt annen detalj som fanger oppmerksomheten. Prinsessen har nemlig på seg briller.

- Så kledelig! Prinsesse Estelle har fått seg briller, og på morfars bursdag brukte hun dem første gang i en offisiell sammenheng, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

- For de som følger ekstra godt med, har de kanskje sett brillene en gang tidligere. Da på noen bilder kongehuset hadde tatt selv, og publiserte på sin egen hjemmeside, legger Vagle til.

Den unge prinsessen vet å kle seg, og det beviser hun enda en gang med de kledelige brillene.

- Estelle er bare ti år, men allerede proff til å være prinsesse, skriver Svensk Damtidning om den svenske tronarvingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer