Dette betyr «Farmen»-stjernenes tatoveringer

Fotball, avdøde slektninger og livsmotto.

BLEKK-PYNT: Flere av årets «Farmen»-deltakere har tatoveringer, men hva er historiene bak? Her med Camilla Cox Barfot, Geir Magne Haukås og Karianne Amlie Wahlstrøm. Foto: Alex Iversen, Privat, TV 2
BLEKK-PYNT: Flere av årets «Farmen»-deltakere har tatoveringer, men hva er historiene bak? Her med Camilla Cox Barfot, Geir Magne Haukås og Karianne Amlie Wahlstrøm. Foto: Alex Iversen, Privat, TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tatoveringer er for lengst blitt allemannseie, og flere hundre tusen nordmenn omfavner den permanente kroppskunsten.

Også på «Farmen» er et tatovert utvalg av befolkningen representert. Deltakere som Eunike Hoksrød (39), Camilla Cox Barfot (31), Tom Evensen (41) og Geir Magne Haukås (47) har alle sørget for å skaffe seg blekk på kroppen, i diverse fasonger, størrelser og motiv.

Men hva betyr egentlig tatoveringene deltakerne viser fram i tv-ruta? Finnes det noen historier bak?

- Hadde ikke tatt den i dag

Mange tv-seere har kanskje lagt merke til den hestesko-liknende tatoveringen på venstrearmen til 26 år gamle Karianne Amlie Wahlstrøm, som røyk ut av programmet forrige søndag.

Overfor Dagbladet forklarer hun at tatoveringen egentlig er en såkalt enso-sirkel, et symbol som populært forbindes med buddhisme.

- Sirkelen har to ender, og symboliserer at alt har en start og en slutt. Også er det er lite tomrom der, som peker på at det finnes ting i livet man ikke alltid forstår. For meg handler tatoveringen også om å være til stede, og leve i nuet. Jeg tok den for to år siden, forteller Wahlstrøm, som også har tatovert «Grateful» på den ene fingeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer