<strong>STERK KOST:</strong> Tove Los opptreden ble for sterk kost for tv-seerne. Nå får programmet kritikk for å ikke ha klippet bort videosekvensen i familieprogrammet. Foto: Olle Sporrong
STERK KOST: Tove Los opptreden ble for sterk kost for tv-seerne. Nå får programmet kritikk for å ikke ha klippet bort videosekvensen i familieprogrammet. Foto: Olle Sporrong Vis mer

Dette ble for mye for «Idol»-seerne

Tove Los onani-stunt gikk ikke hjem hos publikum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske artisten Tove Lo skapte i kveld seerstorm, etter sin musikalske opptreden under den svenske versjonen av «Idol».

Ifølge Expressen opptrådte artisten med låta «Cool girl», hvor hun mot slutten av sangen befølte seg selv foran et måpende publikum, og sjokkerte TV-seere.

Iført t-skjorte, jakke, truse og sko skal den svenske artisten ha utført den seksuelle gesten.

På tross av at familieprogrammet ikke sendes direkte, valgte TV4 å beholde onani-stuntet.

- Tove Lo er en av de mest populære artistene i verden akkurat nå, og derfor har vi invitert henne som gjesteartist i «Idol». Om noen skulle ta dette ille opp, er det leit, men Tove Los uttrykk er hennes eget, og vi er bare glade for at hun gjester oss i kveld, skriver produsent Clara Tengbom i en sms till Expressen.

<strong>BEFØLTE SEG SELV:</strong> Tove Los opptreden får hard medfart. Foto. Olle Sporrong
BEFØLTE SEG SELV: Tove Los opptreden får hard medfart. Foto. Olle Sporrong Vis mer

Lørdag svarer Tove Lo selv på kritikken via sin Twitter-profil. En rekke fans har gitt uttrykk for at publikum har overreagert, noe artisten selv ser ut til å sette pris på.

- Det å ta på seg selv er vel kanskje det minst skadelige en kan gjøre, skriver hun.

Også journalist i Göteborgs-Posten, Johan Lindqvist, gir sin støtte i saken:

- Aldri sett noe sånt før

Den svenske artisten Tove Lo, som egentlig heter Ebba Tove Elsa Nilsson, er kjent for sitt bohemske image og frittalende vesen.

Nylig skapte hun også overskrifter for sin ferskeste musikkvideo.

Det er altså ikke fint lite Stockholmsjenta har valgt å dele i sin nye kortfilm «Fairy Dust». I filmens siste scene ligger hun nemlig og onanerer, akkompagnert av tonene fra sin egen låt, «What I want for the night (Bitches)».

- Jeg har aldri sett noe sånt før i en musikkvideo, det er jo faktisk onani, sa musikkanmelder og Idoldommer Sandeep Singh.

- Ikke engang naken

Kort tid etter at «Fairy Dust» var blitt publisert på Youtube, ble den sensurert på grunn av sitt kontroversielle innhold. Tove Lo kommenterte selv dette på Twitter.

- Så jeg slapp #Fairydust i dag, men den er blitt fjernet på grunn av Youtubes policy mot innhold av seksuell art, skriver hun, etterfulgt av en emneknagg med ordene «jeg er ikke engang naken».

Den svenske sangerinna Ebba Tove Elsa Nilsson (27), kanskje bedre kjent under artistnavnet Tove Lo, har hatt stor internasjonal suksess med sin musikk, der hun blant annet har turnert sammen med popstjerna Katy Perry.

27-åringen har blant annet blitt stemplet som Sveriges mørkeste pop-eksport av magasinet Rolling Stones.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer