Funkygine:

- Dette burde hun ha holdt for seg selv

«Funkygine» kaster seg inn i Botox-debatten.

KRITISK: Blogger og treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand er kritisk til uttalelsene til bloggerkollega Julia Nyland. Foto: Kyle Meyr/Privat
KRITISK: Blogger og treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand er kritisk til uttalelsene til bloggerkollega Julia Nyland. Foto: Kyle Meyr/Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er nok mange som har fått med seg at blogger Julia Nyland (26) delte sitt beste skjønnhetstips i et blogginnlegg i helga. «Mitt beste skjønnhetstips er å drikke mye vann, samt å starte med Botox tidlig for å forebygge», skrev hun.

Uttalelsen til Nyland har skapt mange kritiske reaksjoner. En av de mest prevalente er tv-profil og tidligere fotballspiller Mads Hansen (35). Hansen delte et innlegg på sin Instagram-profil hvor han kaller Nylands skjønnhetstips «idiotisk og umoralsk». I skrivende stund har innlegget over 50 000 likerklikk.

Det siste året har det vært en aktiv debatt i blogg-Norge rundt skjønnhetspress og kosmetiske inngrep. Debatten har omhandlet det etiske rundt promotering av Botox blant annet. Diverse bloggere har blitt stilt til veggs for å være dårlige forbilder, og kritikken har omhandlet at mange influensere og bloggere burde ta bedre hensyn til leserne sine.

- Dette burde hun ha holdt for seg selv

En av de andre som nå kommenterer utsagnet, er blogger og treningsprofil, Jørgine Massa Vasstrand (30), også kjent som «Funkygine». Hun er blant annet kjent for å promotere et naturlig utseende og at ingen er feilfrie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer