«Farmen 2016»:

Dette er årets «Farmen»-utfordrere

- Det var ganske spesielt å oppleve hvordan det lukta inne på gården.

KOMMER INN: I mandagens episode av «Farmen» får deltakerne fire nye personer å forholde seg til. Årets utfordrere er Samuel Rostøl, Linda Snoen, Sølvi Nyheim og Burhan Qaderi. Foto: Alex Iversen / TV 2
KOMMER INN: I mandagens episode av «Farmen» får deltakerne fire nye personer å forholde seg til. Årets utfordrere er Samuel Rostøl, Linda Snoen, Sølvi Nyheim og Burhan Qaderi. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Årets sesong av «Farmen» er godt i gang, og neste uke går de gjenværende deltakerne inn i sin sjette uke på tv-gården.

I mandagens episode kommer det imidlertid friskt blod inn på småbruket Finnsvika ved svenskegrensa, der «Farmen»-deltakerne kjemper om tilværelsen i et fiktivt 1916.

Etter fem uker på reality-gården ankommer nemlig årets fire «Farmen»-utfordrere. De må kjempe for å få bli på gården, for der er det bare plass til to av dem.

Her er de fire utvalgte «Farmen»-utfordrerne:

Burhan Qaderi (29)

Fra: Iran, oppvokst i SkiBor: OsloSivilstatus: SamboerBarn: 2 barn på 9 mnd. og 4 årYrke: Fengselsbetjent ved Oslo FengselInteresser: Barn og unge, politikk, sport (fotball, squash, styrketrening)

- Jeg så for meg at vi ikke ville bli tatt imot på en spesielt god måte. Det var en sammensveisa gjeng vi kom inn i. Men jeg følte jeg gikk godt overens med de fleste, vi ble tatt godt imot. Det var en god følelse, sier Qaderi til Dagbladet.

29-åringen legger til at det var lett å merke at «Farmen»-deltakerne inne på gården har svært begrenset tilgang på hygieneprodukter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer