«Farmen» 2017:

Dette er årets «Farmen»-utfordrere

- Ble forespeilet at vi kanskje ikke var ønsket.

FRISKT BLOD: Konkurransen tilspisser seg på «Farmen» når disse fire flytter inn på tv-gården førstkommende mandag. Fra venstre: Bjørn-Erik Fatnes, Liv Rannveig Tørstad, Thomas Ravi Håland og Karoline Røed. Foto: Alex Iversen / TV 2
FRISKT BLOD: Konkurransen tilspisser seg på «Farmen» når disse fire flytter inn på tv-gården førstkommende mandag. Fra venstre: Bjørn-Erik Fatnes, Liv Rannveig Tørstad, Thomas Ravi Håland og Karoline Røed. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tradisjonen tro får årets gjenværende «Farmen»-deltakere ytterligere konkurranse når fire nye fjes ankommer tv-gården midtveis i sesongen.

I løpet av neste uke må de nyinnflyttede deltakerne, bedre kjent som «Farmen»-utfordrere, kjempe om å bli fullverdige deltakere. Utfordrerne dukker opp i tv-ruta førstkommende mandag, og for halvparten blir oppholdet kortvarig.

Etter tv-konseptets premisser er det nemlig bare to av dem som får bli med videre. Hvem det blir, er opp til de opprinnelige deltakere å bestemme.

Her er årets fire utvalgte «Farmen»-utfordrere:

Thomas Ravi Håland (39)

Fra: Sæbøvågen, Hordaland. Adoptert fra Sri LankaYrke: Logistikkoperatør og pølsemakerSivilstatus: Samboer, et barnInteresser: Sang, musikk, fotball og standup

Thomas Ravi Håland meldte seg egentlig på «Farmen» for elleve(!) år siden, men lyktes altså først på forsøk nummer to, da han impulsivt valgte å legge igjen en ny søknad. Han hadde riktignok ikke sett for seg å komme inn som utfordrer.

- Jeg grugledet meg litt, for jeg vet at det ikke alltid er så populært med nye folk på gården. Men de andre deltakerne tok oss imot med åpne armer, så det gikk egentlig veldig greit, sier han til Dagbladet, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer