Skal vi danse 2018:

Dette er årets «Skal vi danse»-deltakere

Flere kjente TV-navn er klare for dans og show på TV 2-parketten.

ÅRETS DELTAKERE: Dette er deltakerne i årets sesong av «Skal vi danse». Video: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Reality-profiler, bloggere, idrettsutøvere og TV-profiler er blant kjendisene som skal være med i årets sesong av suksess-serien «Skal vi danse».

Det populære TV 2-programmet har siden 2006 samlet tv-seerne foran skjermen for å se kjendisene svinge seg på parketten, danse seg ned i vekt, og ut i rampelyset.

Det var kanskje ikke mange som regnet med å se TV-profil Dorthe Skappel (55) på dansegulvet i årets sesong.

«God kveld Norge»-programlederen har nemlig tidligere uttalt at en «Skal vi danse»-deltakelse er uaktuell for hennes del.

- Jeg vil aldri være med i «Skal vi danse». Det skyldes blant annet alt dette som skjedde med «Isdans». Etter det har jeg vært veldig ferdig med denne typen konkurranser for min del, sa hun til Se og Hør i 2011.

Hennes deltakelse i «Isdans» på TV 2 i 2007 endte med et stygt fall hvor TV-dronninga slo hodet i isen. Nå har den tidligere «Gullruten»-programlederen altså allikevel bestemt seg for å gi dansen en ny sjanse.

Her er resten av deltakerne som skal kjempe om årets «Skal vi danse»-seier:

Martine Lunde (22) og Aleksander Sæterstøl (22)

Kjæresteparet møttes i Mexico i 2017 da de begge deltok i TV3s realityprogram, «Paradise Hotel». Til høsten skal de to altså konkurrere mot hverandre i det populære danseprogrammet. Lunde blir for øvrig også å se i årets «Farmen Kjendis».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer