- Dette er brystet jeg opererte tre svulster fra

Sandra Lyng Haugen om coveret til sin nye låt.

Etter å ha gjort kjempesuksess med singelen «Play my drum», er Sandra Lyng (28) nå aktuell med låten «Night after Night», som slippes i morgen.

Blant de kjente fjesene som viser seg fram i videoen finner vi stjerner som Linn Skåber, Stian Blipp, Ingar Helge Gimle, Katrine Moholt, Alexandra Joner, Stian Thorbjørnsen, Atle Pettersen, Carl I. Hagen, Eli Hagen, Else Kåss Furuseth, Anine Stang, Dag Erik Pedersen og Henriette Lien.

- Det er er kjempegøy å ha med så mange herlige mennesker i videoen. Den er kanskje ikke så tradisjonell, men så morsomt vi hadde det da vi reiste rundt i Oslo og filmet. Det ble masse fliring, forteller Sandra til Seoghør.no, som viste videoen først.

Linn Skåber rocker i videoen Mosjøen-jenta, som tidligere slet med lav selvtillit, tok selv kontakt med artistene og spurte om de ville være med i videoen. Og hun er svært takknemlig for at så mange hadde lyst og mulighet.

- Det var kjempehyggelig at så mange ville stille opp. Jeg setter stor pris på det. Så takk til dem!

- Hvem er du mest fornøyd med at du har fått med deg?

- Jeg er kjempehappy for at Linn Skåber stilte opp siden jeg er stor fan av henne, og jeg vet at hun får masse forespørsler som hun takker nei til. Vi fikk komme hjem til henne og filme henne i sofaen. Hun rocker så mye at det ser ut som det er hennes låt, avslører Sandra.

Toppløs Videre forteller popstjernen, som slo gjennom i «Idol» for 11 år siden, at hun ønsket å lage en annerledes musikkvideo enn tidligere denne gangen.

- Jeg ville gjøre noe annet, og det finnes jo så mange herlige skuespillere, komikere, programledere, og andre artister her i landet, så hvorfor ikke lage en video med Norges herligste profilerte folk, smiler hun.
 
- Hva betyr denne låten for deg?

- Låta betyr mye. Det er oppfølgeren til «Play My Drum» som funket veldig bra, så jeg håper jo inderlig at folk liker denne også.

- Jeg elsker det at den har noen elementer av både country og tropisk house. Låtskriverne og produsentene Anders Frøen og Jesper Borgen har vært kjempeflinke og jeg er stolt av å få representere denne låten.

På coveret av den nye låta har Sandra valgt å være toppløs.

FØR OG SIST: Sandra figuerer lite i sin nye video. Mesteparten av plassen er viet norske kjendiser. Foto: Skjermdump
FØR OG SIST: Sandra figuerer lite i sin nye video. Mesteparten av plassen er viet norske kjendiser. Foto: Skjermdump Vis mer

- Èn av grunnene til at jeg ønsket å ta et slikt bilde er nemlig fordi dette er brystet hvor jeg for to år siden opererte tre svulster fra. I en lang periode syntes jeg dette var veldig vanskelig, særlig den tiden da jeg fikk vite at jeg hadde svulster og måtte vente på beskjeden på om de var godartede eller om jeg hadde kreft, skriver Sandra Lyng på bloggen sin.

For et år siden fortalte artisten om da hun måtte fjerne fire godartede svulster i brystet, og at hun gjennom en lang periode syntes det var vanskelig. Nå er hun glad for å være frisk.

- På fotoshooten for noen uker siden så valgte jeg å «eie» det som for meg var en vanskelig ting og som jeg følte ble en skavank. Istede for å skjule det og skjemmes ville jeg gå helt andre veien og si: Dette er en del av min historie og den har gjort meg sterkere, skriver hun videre.

Drømmer om å turnere verden rundt Hun var bare 16 år gammel da hun havnet på fjerde plass i Idol. Året etter ga hun ut singlene «Sommerflørt» og «I morgen» som fikk gode plasseringer på VG-lista. Samme år ga hun også ut debutalbumet «Døgnvill».

Deretter tok den unge jenta en pause fra rampelyset før hun i 2013 gjorde comeback med  singelen «PRTeY» produsert av LA-baserte Andreas Schuller - som tidligere har jobbet med blant annet Hollywood-stjernene Jason Derulo, Pitbull og Jessie J.

I 2014 kom singelen «Don´t Care» etterfulgt av «Electric City» og albumet «LA-Files». Samme år var hun også å se i  TV 2s realityserie «Det sterkeste kjønn» og som dommer i TV 2s talentkonkurranse «Idol Junior».

Hun blottla også livet sitt for TV-seere i realityserien «Sandra usensurert», hvor hun blant annet avslørte at hun hadde fjernet fire svulster i brystene.

I løpet av de siste månedene har Sandra vært å se i TV 2s programserie «Mitt Dansecrew», gjort stor suksess på hit- og streaminglistene, samt stått på scenen foran 70.000 tilskuere under VG-lista i sommer.

Nå forteller den blide nordlendingen hva hun er mest stolt over i karrieren sin så langt.

- Jeg er stolt av at jeg har fått en del mennesker som støtter meg og liker musikken min. Noen kaller seg fans, jeg kaller de støttespillere. De betyr alt.
 
- Hvor ser du for deg at du er om ti år, som artist?

- Hvis det er opp til meg, så står jeg på store scener og turnerer rundt i verden. The sky is the limit, smiler hun bredt.

KJENDISTUNGT:  En rekke norske kjendiser medvirker i Sandra Lyng Haugens nye musikkvideo. Her rocker «God morgen Norge»-programlederne Peter Moi Bubresko og tidligere nyhetsanker Cathrine Fossum i videoen.
KJENDISTUNGT: En rekke norske kjendiser medvirker i Sandra Lyng Haugens nye musikkvideo. Her rocker «God morgen Norge»-programlederne Peter Moi Bubresko og tidligere nyhetsanker Cathrine Fossum i videoen. Vis mer

Sandra gjestet tidligere denne uken Se og Hørs Kjendisgalla på Chat Noir i Oslo. Da ankom hun hånd i hånd med samboeren, Lasse Joachim Langerud (31).

Det var første gang de to kom sammen på et offentlig arrangement etter at det ble kjent at de var et par i september.

LES OGSÅ: Her viser de seg sammen for første gang


Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør Les her.