Donald Trump-skandalen:

Dette er dama Trump sjikanerer i skandaleklippet

Den gifte kvinnen Trump ville «pule». 

- PRØVDE MEG PÅ HENNE: I skandaleklippet fra 2005 snakker Donald Trump nedsettende om en gift kvinne han gjerne ville ha til sengs. Access Hollywood avslører at Trump snakker om deres tidligere medarbeider, Nancy O'Dell (50).  Bildet er tatt på den røde løperen for Country Music Awards tidligere i år. Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock, NTB scanpix
- PRØVDE MEG PÅ HENNE: I skandaleklippet fra 2005 snakker Donald Trump nedsettende om en gift kvinne han gjerne ville ha til sengs. Access Hollywood avslører at Trump snakker om deres tidligere medarbeider, Nancy O'Dell (50). Bildet er tatt på den røde løperen for Country Music Awards tidligere i år. Foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kunne Washington Post vise fram et klipp av den republikanske presidentkandidaten Donald Trump fra 2005.

Klippet har ført til en massiv storm og en potensiell krise mot Trump, og vekker oppsikt internasjonalt fordi den inneholder flere nedsettende utsagn om kvinner.

Foruten å si at man bør «ta jenter i fi**a», forteller amerikaneren om et mislykket forsøk han gjorde på å sjekke opp en gift kvinne.

Kanalen som først publiserte klippet avslører at kvinnen han snakker om er den gifte programlederen Nancy O'Dell (50).

- Prøvde å «pule» henne

- Jeg prøvde meg på henne, men klarte det ikke. Jeg skal innrømme at jeg prøvde å pule henne. Hun var gift... Jeg prøvde meg på henne som en liten kjerring, men jeg klarte det ikke, sier Trump til TV-profil Billy Bush.

Det er bare ett av utsagnene som har fått nettet til å koke i natt. Stadig flere kommer på banen og ber Trump trekke seg fra presidentkampen, deriblant hans egne partifeller i det republikanske partiet.

O'Dell er en amerikansk underholdningsjournalist og programleder som har jobbet som både anker hos Access Hollywood, der hun startet i 1996, og for Entertainment Tonight, som er hennes nåværende arbeidsplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer