Dette er de nye «Farmen kjendis»-deltakerne

Det er duket for en ny runde av reality-programmet.

FARMEN: Her er deltakerne for årets "Farmen kjendis". Reporter: Celina Morken. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ankom tolv håpefulle kjendiser gården hvor de skal kjempe om tilværelsen i den femte sesongen av «Farmens» kjendisversjon.

I forbindelse med at de tolv deltakerne endret gården, skulle pressen få muligheten til å intervjue dem alle digitalt, som et alternativ til å møte deltakerne på gården. Det ble imidlertid avlyst samme dag, og Dagbladet har derfor bare intervjuet to av deltakerne - Ida Fladen (34) og Anniken Jørgensen (23).

Se hele lista over deltakere lenger ned i saken!

- Ikke for PR eller penger

Til tross for at Ida Fladen er et kjent tv-fjes for mange, har hun sjeldent vært å se i realityprogrammer. Med unntak av «Kjendis søker kjæreste» har hun ikke deltatt i programmer av sjangeren, selv om hun har fått flere tilbud.

- Det er egentlig bare fordi jeg tenkt at det ikke er noe for meg. Jeg har gått et par runder med meg selv på et par ting jeg har fått spørsmål om. Men jeg blir ikke med om det ikke høres noe morsomt ut eller noe jeg må presse meg gjennom, forklarte en tydelig nervøs Fladen til Dagbladet, dagen før hun skulle inn på gården for å møte de andre deltakerne for første gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer