«Farmen kjendis» 2019:

Dette er de nye «Farmen»-kjendisene

To «Paradise»-deltakere, én kokk og flere «glemte» kjendiser.

SESONG TRE: Tolv nye kjendiser er klare for gårdsreality og «Farmen kjendis». Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav fredag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SESONG TRE: Tolv nye kjendiser er klare for gårdsreality og «Farmen kjendis». Her sammen med programleder Gaute Grøtta Grav fredag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TANGEN (Dagbladet): Nok en kjendisversjon av «Farmen» er i emning, og denne uka startet innspillingen av den tredje sesongen på Tangen i Stange kommune.

De neste seks ukene skal de nye kjendisdeltakerne, i tråd med tv-konseptets oppskrift, leve sammen og drive en gård slik nordmenn gjorde for 100 år siden. Kjendisgjengen har flyttet inn på bortgjemte Li Gård, der den tiende, ordinære sesongen ble spilt inn i sin tid.

Selv om tv-resultatet kommer på tv først i januar, velger TV 2 allerede nå å annonsere hvilke mennesker de har plassert i neste års program. Kjendiscasten er som alltid blanda drops, der tv-seerne også vil få et gjensyn med flere vi ikke har hørt noe fra på en god stund. Mange av dem har også blitt spurt før.

Hvilke fjes som overtar stafettpinnen etter navn som Erlend Elias Bragstad (35), Frank Løke (38), Aune Sand (52) og Jegertvillingene (26), kan du lese mer om under:

Ole «Lukkøye» Klemetsen (46)Tidligere proffbokser

Selv om det har gått noen år siden vi sist så Ole Klemetsen i et tv-program, avviser han at «Farmen»-deltakelsen er et forsøk på å gjøre kjendis-comeback.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer