«Farmen kjendis»

Dette er de nye «Farmen»-kjendisene

Politikere, bloggere, realityprofiler og artister.

«FARMEN KJENDIS»: Deltakerne til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FINNSKOGEN (Dagbladet): Torsdag denne uka startet innspillingen av den fjerde «Farmen kjendis»-sesongen på Gjedtjernet gård i Grue kommune, stedet der sunnmøringen Tonje Frøystad Garvik (29) gikk til topps i den ordinære versjonen like før jul.

Tidligere i år ble det kjent at Tiril Sjåstad Christiansen (24), som selv vant den siste kjendisutgaven, har tatt over stafettpinnen som kjendis-programleder for Gaute Grøtta Grav (40).

Hva gjelder kjendisene som nok en gang skal kjempe om den såkalte kampen for tilværelsen, får Sjåstad Christiansen litt å bryne seg på. Casten er som alltid blanda drops, med alt fra folkekjære idretts- og musikkprofiler, til høylytte politikere og realitykjendiser. Bare se under:

Per Sandberg (59):

Tidligere politiker

Per Sandberg har vært i vinden det siste året, spesielt etter den mye omtalte Iran-ferien. Mediestormen rundt ham endte med at Sandberg trakk seg som både statsråd og nestleder i Fremskrittspartiet.

Tidligere i år ble det imidlertid kjent at den tidligere fiskeriministeren, som de siste månedene har holdt en lav profil, allerede har tatt fatt på realitylivet. I april ble det nemlig avslørt han og kjæresten Bahareh Letnes (29) skal være med på den kommende sesongen av «Charterfeber».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.