Prinsebryllupet i Storbritannia:

Dette er de «ukjente» tvillingene som stjal bryllupsshowet

De to sjuåringene har tatt av på nettet.

STJAL SHOWET: Tvillingguttene Brian og John Mulroney har fått mye oppmerksomhet etter deres opptreden som brudesvenn. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er gått tre døgn siden prins Harry og Meghan Markle ga hverandre sitt rungende ja i Windsor Castle, men den kongelige bryllupsfeberen virker ikke å være helt over av den grunn.

I førsteomgang var bruden hovedfokus. Deretter ble prinsen satt i søkelyset. Nå har medier begynt å bemerke seg andre aspekter og folk fra vielsen - deriblant de unge brudepikene og -svennene.

Spesielt er det de to sju år gamle tvillingene Brian og John Mulroney som har fått oppmerksomhet. De to brudesvennene bar Meghans flere meter lange slør like i forkant og etter vielsen, og klarte på ingen måte å skjule sin begeistring over å ta del i den store begivenheten.

Kjendissønner

Flere ganger ble de filmet med et stort smil om munnen. Et par melketenner manglet hos guttene, som gjorde det hele ekstra sjarmerende å bevitne.

Ifølge People er det ikke helt uten grunn at de to guttene fikk æren av å bære den ferske hertuginnen av Sussex' slør lørdag ettermiddag. Begge er barnebarn av den tidligere kanadiske statsministeren Brian Mulroney, og var de eldste medlemmene av gruppen med brudepiker og -svenner. Guttenes lillesøster Ivy var også med i følget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer