Amanda Hearst:

Dette er den norske stjerneregissørens kone

Amanda Hearst er en kvinne med mange baller i lufta.

NYGIFT: Før helga giftet den norske stjerneregissøren Joachim Rønning seg med Amanda Hearst. Hun er arving til Hearst Corporation, som er verdt flere milliarder. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Før helga giftet den norske stjerneregissøren Joachim Rønning seg med Amanda Hearst. Hun er arving til Hearst Corporation, som er verdt flere milliarder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Før helga giftet den norske regissøren Joachim Rønning (47), som blant annet står bak storfilmer som «Kon-Tiki» (2012), «Bandidas» (2006) og «Beatles» (2014), seg med den amerikanske sosietetskvinnen og milliardærarvingen Amanda Hearst (35).

Duoen giftet seg på Hearst-famliliens slott i byen San Simeon i California, USA.

En rekke store navn var å finne på gjestelista til bryllupet, deriblant Nicky Hilton (35), Penelope Cruz (45), Orlando Bloom (42), Aksel Hennie (43), Tommy Wirkola (39) og Åsne Seierstad (49).

Bryllupsfesten ble dekket av Town and Country Magazine, et livsstilsblad utgitt av Hearst Magazines - som ligger under moderorganisasjonen Hearst Corporation. Det var brudens oldefar, William Randolph Hearst, som grunnla Hearst Corporation i sin tid - i 1887.

William Randolph Hearst bygget også slottet der stjernebryllupet ble arrangert.

Travel kvinne

Under Hearst Magazines ligger også blader som Elle, Harpers Bazaar, Men's Health, Cosmopolitan og Marie Claire.

Amanda Hearst, som er en av arvingene til Hearst Corporation, jobber selv som markedsredaktør for sistnevnte blad. Hun har også vært med på å grunnlegge Maison de Monde - som tilbyr eksklusive smykker, hjemmedekor og designerklær med fokus på bærekraftig produksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer