Sommerferie:

Dette er deres verste ferieminner

Ikke alt går som det skal når man er på reise. Det kan norske kjendiser skrive under på.

KLARE FOR KOS: Julie Bergan, Christian Ingebrigtsen og Frithjof Wilborn er bare noen av kjendisene som har sommerplanene klare. De har alle også opplevd at ting ikke helt blir som de skal på reise. Foto: NTB Scanpix
KLARE FOR KOS: Julie Bergan, Christian Ingebrigtsen og Frithjof Wilborn er bare noen av kjendisene som har sommerplanene klare. De har alle også opplevd at ting ikke helt blir som de skal på reise. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Palmer, soling og hotelliv. Sommerferien er for mange i full gang, og flere velger å reise vekk fra det noe ambivalente været i Norge til fordel for en mer værmessig sikker tilværelse i varmere strøk.

Verdens rikeste stjerner har ofte luksuriøse feriemål som Ibiza, St. Tropez, Bahamas og Miami i tankene, der de ofte legger igjen millioner av kroner for å få privatliv og intimitet med reisefølget sitt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer