«Dette er det VERSTE jeg noensinne har sett»

Miley Cyrus (20) provoserte i undertøyet.

(Dagbladet): Hun er definitiv ikke redd for å sjokkere, 20 år gamle Miley Cyrus.

I natt sørget barnestjerna nok en gang for at tv-seere verden rundt tok til Twitter for å ytre sin misnøye.

I undertøyet 20-åringen var nemlig blant de mange artistene som sto for underholdningen under den årlige prisutdelingen MTV Video Music Awards, som fant sted i New York i går.

Iført et minimalt sceneantrekk, bestående av hudfarget lakkundertøy, gnikket Cyrus seg gjentatte ganger mot duettpartner Robin Thicke, da de to framførte hitlåta «Blurred Lines» sammen.

Også da hun framførte sin egen låt, «We Can't Stop», viste hun rumpa til publikum og serverte dristig dans fra scenekanten iført et minimalt antrekk.

Det tok ikke lang tid før både profilerte og uprofilerte Twitter-brukere reagerte på det svært dristige sceneshowet.

«Jeg ser på VMA-utdelingen, og Miley Cyrus har gjort meg så ukomfortabel. Dette er det VERSTE jeg noensinne har sett. Er jeg for gammel til å forstå?» undrer den amerikanske skøyteløperen Johnny Weir-Voronov (29) via Twitter.

- Personlig offer Heller ikke skuespiller Minnie Driver (43) la skjul på at hun ikke akkurat var fra seg av begeistring, og nettstedet E! Online kom med følgende Twitter-melding under tv-sendinga:

«Rekk opp hånda hvis du personlig føler deg som et offer etter Miley Cyrus' VMA-opptreden».

Cyrus ble kjent tidlig i tenårene etter at hun spilte i tv-serien «Hannah Montana» på Disney Channel.

Siden har hun brukt mye tid på å bryte med barnestjernestempelet, blant annet ved å kvitte seg med sitt lange, lyse hår, synge om narkotika, blitt kåret til verdens mest sexy kvinne og forlovet seg.