Jørgine Vasstrand og Morten Sundli:

Dette er dommen i skjeggkre-saken

Dårlige nyheter for ekteparet.

NEDERLAG: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli tapte i retten og må punge ut over 200 000 kroner. Foto: TV 2
NEDERLAG: Jørgine Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli tapte i retten og må punge ut over 200 000 kroner. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke var influenseren og tv-profilen Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30) i Borgarting lagmannsrett sammen med ektemannen Morten Sundli i anledning ankeforhandlingene i den såkalte skjeggkre-saken.

Ekteparet gikk i fjor til søksmål mot den foregående eieren av ekteparets tidligere bolig på Torshov i Oslo, etter funn av nevnte insekt i leiligheten.

Vant ikke fram

På bakgrunn av dette mente ekteparet at leiligheten var i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt, og krevde prisavslag og erstatning på 634 000 kroner. Vasstrand og Sundli fikk ikke medhold, og tapte saken i tingretten. Avgjørelsen ble altså anket av ekteparet, som seinere har solgt den aktuelle boligen og flyttet til Jessheim.

Nå har dommen kommet.

I kjennelsen fra lagmannsretten kommer det fram at anken forkastes. I tillegg må ekteparet punge ut til sammen 223 188 til motparten og boligforsikringsselskapet AmTrust Europe.

Lagmannsretten stiller seg bak Oslo tingretts begrunnelse: at Vasstrand og Sundli reklamerte for seint på huskjøpet.

«Det er da ikke nødvendig for lagmannsretten å ta stilling til om, og i tilfelle i hvilken utstrekning, de led et økonomisk tap da de i mars 2019 solgte leiligheten med opplysning om at det var funnet skjeggkre i leiligheten, som var gjenstand for sanering», skriver dommer Mette D. Trovik i dommen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer