Trump-familien:

Dette er dommen over Melania

Førstedame Melania Trump går en uviss framtid i møte etter fire år der hun satte få spor, mener eksperter.

FRA FØRSTEDAME: Melania Trump har vært USAs førstedame de siste fire åra. Dette sier eksperter om framtida hennes. Foto: Brendan Smialowski / AFP / NTB
FRA FØRSTEDAME: Melania Trump har vært USAs førstedame de siste fire åra. Dette sier eksperter om framtida hennes. Foto: Brendan Smialowski / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livet etter Det hvite hus - kan det egentlig bli helt normalt, og hvor går veien videre etter å ha innehatt stillingen som verdens mektigste?

Tidligere har det kommet fram at foruten å få et eget presidentbibliotek, Secret Service-beskyttelse livet ut og en årlig pensjonsutbetaling langt over amerikansk gjennomsnittslønn, er øvrige frynsegoder tilsynelatende ikke mye å skryte av.

I 1997 ble Secret Service-beskyttelse livet ut justert ned til ti års beskyttelse, ifølge ABC, men etter 11. september-terroren er det det opprinnelige vedtaket som igjen gjelder.

Trump-familiens dager begynner å gå mot slutten som USAs førstefamilie, og avslutningen har trolig ikke blitt helt som Donald Trump (74) og gjengen hadde sett for seg.

Onsdag kveld ble det nemlig vedtatt i Representantenes hus at presidenten skal stilles for riksrett, tiltalt for å ha oppildnet til opprør.

Utfallet av Riksrettssaken kan ha mye å si for familiens liv videre, selv om det er lite som tyder på at de vil leve på samme måte som før presidentperioden.

«Glamour-kone»

USA-ekspert og forsker ved Norce Norwegian Research Centre, Hilmar Mjelde, forteller at presidentpar normalt trekker seg tilbake til en luksuriøs politisk pensjonisttilværelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer