HEROISK: Brad Pitt (49) hyller sin fremtidige kone. Foto: Stella Pictures
HEROISK: Brad Pitt (49) hyller sin fremtidige kone. Foto: Stella PicturesVis mer

- Dette er en lykkelig dag for familien

Brad Pitt (49) synes hans fremtidige kone er heroisk.

(Dagbladet): Den amerikanske filmstjernen Angelina Jolie (37) avslørte i dag at hun har fått fjernet begge brystene. I et åpenhjertig innlegg i New York Times, skriver superstjernen at hun har fjernet dem for å forebygge kreft.

Brad Pitt synes det står respekt av kjærestens beslutning.

- Etter å ha vært vitne til dette på nært hold, synes jeg valget til Angie og mange med henne, er heroisk, sier Brad Pitt til London's Evening Standard.

- En lykkelig dag Brad Pitt har i dag hyllet sin forlovede, og takket alle som har hjulpet dem gjennom den tøffe tiden.

- Alt jeg ønsker for henne er et langt og sunt liv, sammen med meg og barna våre. Dette er en lykkelig dag for familien vår, sier han.

Angelina Jolies mor døde av kreft i 2007, da hun var 56 år. Jolie skriver at hun er redd for hun skal lide samme skjebne.

I begynnelsen av februar startet hun den drastiske operasjonen. Hun har vært i gjennom en tre måneder lang behandling, som innebærer kirurgi for å få fjernet begge brystene.

- Jeg er heldig som har Brad Jolie skryter også av støtten fra sin kjære Brad Pitt, som hun skal gifte seg med senere i år.

LYKKELIG: Angelina Jolie og Brad Pitt har tilsammen seks barn sammen. - Dette er en lykkelig dag for familien, sier Brad Pitt. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Angelina Jolie og Brad Pitt har tilsammen seks barn sammen. - Dette er en lykkelig dag for familien, sier Brad Pitt. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er heldig som har en partner som Brad. Han er kjærlig og støttende. Så til alle som har en kone eller en kjæreste som går i gjennom dette; du er en svært viktig del av overgangen, sa hun og fortsatte:

- Brad var på Pink Lotus Breast Center, hvor jeg ble behandlet hvert minutt av operasjonen. Vi klarte å finne tid til å le sammen. Vi visste at dette var riktig å gjøre for familien, og at det ville bringe oss nærmere hverandre. Og det har det gjort.

- Dette er en lykkelig dag for familien