«Farmen kjendis» 2020

Dette er «Farmen»-kjendisene egentlig kjent for

Skandalereality, Hollywood, oppfinnelser og politikk.

«FARMEN KJENDIS»: Anita Hegerland, Vidar Villa, Hege Bøkko, Adrian Sellevoll, Erik Alfred Tesaker, Mímir Kristjánsson, Per Sandberg, Triana Iglesias, Hanna-Martine Slåttland Baller, Tommy Sharif, Gunilla Persson og Stina Bakken sjekker inn på kjendisgården. Foto: Morten Eik
«FARMEN KJENDIS»: Anita Hegerland, Vidar Villa, Hege Bøkko, Adrian Sellevoll, Erik Alfred Tesaker, Mímir Kristjánsson, Per Sandberg, Triana Iglesias, Hanna-Martine Slåttland Baller, Tommy Sharif, Gunilla Persson og Stina Bakken sjekker inn på kjendisgården. Foto: Morten Eik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Førstkommende tirsdag sjekker alt fra folkekjære idrettsutøvere og musikkprofiler, til høylytte politikere og realitykjendiser inn på Gjedtjernet gård i Grue kommune, når det er premiere på den fjerde sesongen av «Farmen kjendis».

De siste åra har så å si alt som kan krype og gå av norske kjendiser fått spørsmål om å delta, og nå har suksessprogrammet plukket ut et knippe nye deltakere som skal underholde og lage tv.

Men hva er de egentlig kjent for?

Det er nemlig veldig varierende i hvilken grad deltakerne har vært i offentlighetens søkelys fram til nå, men det er ingen tvil om at oppmerksomheten rundt dem vil øke drastisk de kommende ukene.

Den tidligere FrP-politikeren Per Sandberg (60) er blant dem som virkelig har skapt overskrifter tidligere. «Farmen» er imidlertid ikke den første realityserien vi ser ham i.

I fjor medvirket han nemlig i «Charterfeber», og også i «Skal vi danse». Sistnevnte skulle derimot vise seg å bli en svært kort affære, da Sandberg var den første til å forlate dansekonkurransen.

I 2018 fikk han også mye oppmerksomhet, spesielt etter den mye omtalte Iran-ferien. Mediestormen rundt ham endte med at Sandberg trakk seg som både statsråd og nestleder i Fremskrittspartiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer