Emily Ratajkowski:

- Dette er helt på trynet

Ellen DeGeneres får krass kritikk ti år seinere - supermodellen reagerer.

SINT: Emily Ratajkowski tar til kommentarfeltet på viral TikTok-video for å kritisere Ellen DeGeneres. Foto: Splash News/Nancy Rivera/NTB
SINT: Emily Ratajkowski tar til kommentarfeltet på viral TikTok-video for å kritisere Ellen DeGeneres. Foto: Splash News/Nancy Rivera/NTB Vis mer
Publisert

Til stadighet går gamle TV-klipp viralt på appen TikTok, og i disse dager får Ellen DeGeneres (64) kjørt seg på plattformen.

Nå får et gammelt intervju som DeGeneres gjorde med Taylor Swift (33) i 2012 mye oppmerksomhet.

64-åringen får kritikk for hvordan hun behandlet da 23 år gamle Swift i intervjuet.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres er tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

- Er så kjipt

Skuespiller og modell Emily Ratajkowski (31) er blant dem som reagerer på TikTok-videoen.

«Dette er helt på trynet. Hun ber henne bokstavelig talt om å slutte», skriver Ratajkowski under videoen.

Klippet fra 2012 er satt opp imot et annet Swift-intervju med programleder Zane Lowe (49) fra 2019.

Ekstra Bladet og New York Post er blant mediene som omtaler saken.

Ble ukomfortabel

Fanprofilen «Thatnostalgicgirl» som står bak TikTok-videoen antyder at Swift diskuterte sin opplevelse på «The Ellen show» sammen med Lowe, men dette er ikke bekreftet.

Superstjerna forteller Lowe at hun følte seg ukomfortabel da hun var yngre, og at folk stort sett bare ville snakke med henne om hvem hun datet.

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

- De bestemte seg for at låtskrivinga mi var et triks, snarere enn en ferdighet, sa Swift til Lowe, og la til:

- Det er en måte å ta en kvinne som lykkes med å gjøre jobben sin på, samt prøve å minimere den ferdigheten fullstendig.

- Jeg vil ikke

Swift fortalte også at det ble laget en lysbildeframvisning av datinglivet hennes i et intervju, noe som minner svært mye om intervjuet fra 2012 med DeGeneres.

Hun viste nemlig bilder av Swift sammen med en rekke forskjellige menn, blant annet Taylor Lautner (30) og Justin Bieber (28), på en storskjerm.

TILBAKE: Talkshow-stjerna Ellen Degeneres var her tilbake på skjermen etter en turbulent sommer, og starter sendingen med å forklare noen av anklagene som har blitt rettet mot henne. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

Talkshow-verten prøvde å få sangstjerna til å avsløre hvilke gutter hun synger om i låtene sine.

- Jeg vil ikke, tryglet hun da DeGeneres ba henne ringe i en bjelle da bildet av rett fyr dukket opp.

New York Post har kontaktet en representant for DeGeneres for en kommentar, uten hell.

«The Ellen show» ble tatt av skjermen etter fjorårets sesong. Blant annet som en følge av rapporter fra ansatte om uredelighet, mobbing og rasisme på arbeidsplassen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer