SPILTE I RIO: Norske Kygo avsluttet søndag kveld OL i Rio, sammen med den amerikanske artisten og låtskriveren Julia Michaels. Hun er kjent for å ha skrevet flere låter for verdens største artister. Foto: Rob Schumacher-USA TODAY Sports, NTB scanpix
SPILTE I RIO: Norske Kygo avsluttet søndag kveld OL i Rio, sammen med den amerikanske artisten og låtskriveren Julia Michaels. Hun er kjent for å ha skrevet flere låter for verdens største artister. Foto: Rob Schumacher-USA TODAY Sports, NTB scanpixVis mer

Dette er hitmaskinen som avsluttet OL med Kygo

Har skrevet låter for en rekke kjente artister. 

(Dagbladet): I natt kunne millioner av mennesker verden over se norske Kygo (24) avslutte OL i Rio de Janeiro. Med seg på scenen hadde bergenseren artisten Julia Michaels (22), som for mange er totalt ukjent.

Er du imidlertid fan av Justin Bieber, Gwen Stefani eller Britney Spears, har du garantert opplevd talentet hennes tidligere.

Hun har skrevet låter for nevnte artister sammen, og er blant annet listet som forfatter av Biebers megahit «Sorry». Hun har også skrevet Astrid S' låt «Hurts So Good».

Når det kommer til samarbeidet med Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll som han egentlig heter, er hun med som sanger på debutalbumet hans «Cloud Nine».

- De vet jeg klarer

«Hvem er Julia Michaels? Gjør det klart til å høre navnet hennes mye etter Rio», skrev Bustle i helga.

Ifølge magasinet er artisten født i Iwoa, men vokste opp i California. Hun har sunget siden hun var tolv år gammel.

Ifølge en artikkel om kvinner i musikkbransjen, skrevet av Billboard, ble 22-åringen oppdaget som tekstforfatter allerede da hun var 17. Da skrev hun kjenningsmelodien til Disney Channel-serien «Austin & Ally». Det har siden ballet på seg, og i intervjuet forteller hun at noen av verdens største stjerner har tillit til henne.

- Selena Gomez og Hailee Steinfeld føler seg komfortable nok til å fortelle meg hva de føler, fordi de vet at jeg klarer å gjøre det om til en sang som reflekterer det de har fortalt, sa hun til magasinet.

Ifølge en pressemelding fra 2010 i forbindelse med en EP Michaels ga ut, inspireres hun av blant andre Fiona Apple og The Fray.

@kygomusic and @imjmichaels are ready at Maracanã Stadium for the Closing Ceremony tonight! #Rio2016 #Olympics

Et bilde publisert av Olympic Channel (@olympicchannel)

- Kan ikke tro det

«Carry Me» heter låta hun har laget sammen med Kygo, som også er den låta de spilte i Rio i natt. Låta er skrevet av Kygo, Michaels og «Semi Precious Weapons»-vokalist Justin Tranter.

Etter opptredenen, som har fått skryt av flere fans på Twitter, tok Michaels til Instagram for å fortelle om hvordan hun opplevde det.

- Jeg kan ikke tro at dette skjedde. Tusen takk til Kygo for at du ville ha med meg. Takk til Justin Tranter som skrev låta med meg, skriver hun.

Videre takker artisten flere av menneskene som har hjulpet henne de siste dagene.

- Dere aner ikke hva dette har betydd for meg. Kjærlighet til dere alle, nå er det tid for pizza! God natt, avslutter artisten.

Regn over Maracanã

- Dette var utrolig, skrev Kygo på Twitter i etterkant om opptredenen som foregikk på under regntunge forhold.

Det fikk flere seere til å reagere på Twitter.

- Er keyboardet hans vanntett, spurte en av brukerne på det sosiale nettverket etter å ha sett TV-bilder der regnet så ut til å falle tett over artisten.

Andre nøyde seg med å hylle Kygos prestasjon.

De tropiske rytmene til musikeren fra Fana så ut til å fenge de frammøtte på Rio de Janeiro-stadionen.