Jill Biden

Dette er ikke tilfeldig

I motsetning til Melania Trump, som til stadighet har vekket oppsikt med sine ekstravagante antrekk til skyhøye priser, er Jill Biden av typen som ser på prislappen før hun går til innkjøp av nye plagg.

SKILLER SEG UT: Med Melania Trump som førstedame har vi vært vant med ekstravagante antrekk til skyhøye priser, men når Jill Biden entrer rollen som USAs førstedame kan vi trolig vente oss noe helt annet. Foto: Carlos Osorio / AP / NTB
SKILLER SEG UT: Med Melania Trump som førstedame har vi vært vant med ekstravagante antrekk til skyhøye priser, men når Jill Biden entrer rollen som USAs førstedame kan vi trolig vente oss noe helt annet. Foto: Carlos Osorio / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste dagene har det vært stor interesse for Jill Biden (69) i internasjonale medier. USAs kommende førstedame er forgjengerens rake motsetning på flere områder, og det er tydelig at flere gleder seg til at den høyt utdannede læreren fra New Jersey skal flytte inn i Det hvite hus.

Jill Biden blir faktisk den mest utdannede førstedamen i landets historie, og kan skryte av to mastergrader og en doktorgrad. Hun har uttalt at hun ønsker å fortsette i lærerjobben ved Northern Virginia Community College mens ektemannen er president.

Det er muligens akkurat det hun har blitt mest kjent for også: Interesse for unge og sitt sosiale engasjement. Selv om Melania Trump (50) også har begitt seg ut på filantropiske stier de siste fire åra, er det ikke det hun har blitt mest kjent for.

Rake motsetninger

Mange vil trolig huske antrekkene hennes best av alt. Gjennom ektemannens presidentperiode har hun flere ganger skapt overskrifter på grunn av sine elleville kjoler, jakker og vesker - hvis prislapper ofte har ligget langt over gjennomsnittlige amerikanske lønninger.

Den nå famøse «I Don't Care, Do You?»-parkasen hun hadde på seg for noen år siden, står muligens igjen som det mest minneverdige. Men en skal heller ikke kimse av kåpa hun brukte den 11. september 2018, der flere mente at hun hadde fått tvillingtårnene sydd inn bakerst på jakka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer